Hem > Forum > Må piss > "Skämta inte om sånt, det finns folk som faktiskt är självmordsbenägna"

"Skämta inte om sånt, det finns folk som faktiskt är självmordsbenägna"

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Ibland undrar jag hur många människor runt omkring mig som faktiskt mår piss utan att det syns, för jag har mått så dåligt så länge och känner mig totalt osynlig.

  Depression, självmordstankar och självskadebeteende, men ingen verkar tro eller förstå mig?

  Jag blir så fruktansvärt arg när jag berättar för folk hur jag känner och så säger de åt mig att jag ”inte ska skämta om sånt för finns folk som faktiskt är självmordsbenägna”, ”depression är en diagnos som sjukvården slänger på folk när de inte vill ta reda på vad som faktiskt är fel” och ”jag tror du kanske lider av vitaminbrist”.

  Jag trodde att när jag fick mina antidepressiva att min familj åtminstone skulle förstå, men istället skrattar det och berättar för mig att jag inte alls är deprimerad.

  Ibland vill jag bara ta mitt liv för att bevisa för alla att jag faktiskt menat allvar. Så att de ska förstå hur jag faktiskt mår. Jag vill se allas reaktioner då de får höra nyheterna. Om de kommer ångra något eller bli förvånade.

  Är dock alldeles för feg för att faktiskt göra det på riktigt, så ingen behöver oroa sig för tillfället. Ville bara släppa ut delar av min frustration.

  Avatar

  Vad jobbigt att du mår såhär! Jag vet att det var ett tag sen du startade tråden, hur mår du nu? Extra jobbigt när de i din närhet inte tar dig på allvar, går du till en psykolog nu? Om inte tycker jag att du borde göra det för jag tror det skulle kunna hjälpa dig. Det har hjälpt mig i allafall och det är väldigt skönt att släppa ut sina tankar. Jag tror i allafall att det skulle vara bra att prata med någon. Jag förstår vad du menar med att du vill ta livet av dig så att folk ska förstå att du menar allvar, jag kände också så när jag mådde som sämst, men det är en dålig ide för troligtvis kommer du inte ens få uppleva deras reaktion ändå. Har du ingen i din närhet du kan prata med? Lycka till!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.