Hem > Forum > Må piss > Sårad

Sårad

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har varit vän med en tjej sen vi började en sport tillsammans. Vi har varit så bra kompisar att jag trodde vi var bästisar. Vi var alltid med varandra och sporten är en ovanlig sport så vi hade väldigt mycket att prata om som ingen annan förstod. Jag blev överlycklig när vi började i samma skola och när vi började  så var vi tillsammans hela tiden. Men efter ett lov så slutade hon vara med mig. Helt plötsligt. Och sen gick jag till henne och försökte prata om sporten vi går på men då svarade hon o intresserat bara okej. Så jag försökte få henne att prata genom att ställa frågor men då svarade hon bara ett surt: hur ska jag veta det? och sen gick hon iväg. Ibland kommer hon till mig men bara när hon känner för det. Annars ignorerar hon mig. Jag läste vad man ska göra men då stod det att jag ska glömma henne. Men det kan jag inte. Jag pratade med en klasskompis och hon sa att min ”vän” har sagt att jag är jobbig och efterhängsen men jag bara vill inte vara ensam. Jag frågade min mamma hur man får nya vänner men hon säger att jag ska gå fram till de och prata men det kan jag inte för då ignorerar de andra också mig! Jag har pratat men min ” vän” om mina känslor och hon sa att jag skulle prata med kuratorn men dagen efter ignorerar hon mig igen som att jag inte har sagt något om hur jag känner för henne. Kuratorn kan jag inte prata med för det VILL JAG INTE! Det är bara konstigt att gå till kuratorn och prata om detta för jag vet inte hur jag ska börja! Jag kan ju inte bara knacka på och säga: hej jag känner mig utanför. Dessutom är kuratorn en kille och jag tycker det är lättare att prata med en tjej om detta, mest för att jag också är tjej. Jag känner mig deprimerad och jag gråter varje gång jag kommer hem.  Ibland låser jag in mig på toan och gråter där

  Vad ska jag göra?

  Hej🙂

  vad tråkigt att din kompis beter sig såhär!

  jag minns hur det var…

  när jag började fjärde klass var det en ”kompis” som plötsligt bara frös ute mig, detta efter att hon fått mig att bryta upp med min andra bästis för att hon skulle ha mig för sig själv, men nu passade det inte och jag blev ensam för hon hade en ny kompis🙄.

  Jag vet inte hur gammal du är men jag vet hur dåligt man kan må av sånt här😞

  det låter för mig som att kanske någon har sagt till din kompis att hon inte ska vara med dig? Det är känslan jag får av det du beskriver. Men jag kan ha helt fel såklart.

  Jag blir arg för jag var en sån som inte svek vänner, jag längtade efter en vän som var likadan som jag som inte höll på att liksom svika och prata skit bakom ryggen och såvidare… och jag tror du är likadan? Det är så synd att bra människor blir lidande…

  angående kuratorn du kan prata med honom om allting det är det dem är till för🙂 jag hade en kurator på skolan men jag trodde att det inte var till mig. Jag mådde jättedåligt av många anledningar och behövde verkligen prata men jag trodde att det inte gällde mig att det fanns en ” öppen dörr” som dem kallade det….

  det är klart du inte kan glömma henne hon var ju din vän.. det gör jätteont att plötsligt bli ignorerad av sin vän man trodde man var bästis med.

  ibland växer man ifrån varandra också eller den ena växer ifrån den andra och som ung så kan man vara väldigt okänslig och tänker inte alltid på att man kan såra..

  om jag var du, skulle jag ignorera dem också! Låt dem smaka på sin egen medicin! Behandla dem som dem behandlar dig. Det låter som att det förekommer nån slags mobbing mot dig.

  jag förstår att du inte vill vara ensam liksom vem vill det.. men var stark det kommer bättre tider. Kanske kan du prata med nån annan som går i samma sport?

   

  Trådstartaren

  Jag gillar inte att prata om det här med mina föräldrar eller kuratorn eller en lärare eller någon annan vuxen, det är typ lättare att prata med en i min older om detta men jag vet inte vem. Ingen annan från sporten jag går på går in min skola förutom min ” vän” och jag har ingen i min klass jag kan prata med. Sporten är konståkning och då vet du  att det inte är lika populärt som fotboll.   Jag tror inte jag kan hitta någon sån person som min ” vän ”. Som både går på konståkning med mig och som går i min klass. På träningarna är hon snäll och alltid är glad för min skull men i skolan ignorerar hon mig, du kanske har rätt med att någon har sagt till henne att hon inte ska va med mig för jag har hört några andra också säga att jag är jobbig och efterhängsen. Och sen efter dagen hon började va med de det var då hon sa till sina vänner att jag är jobbig. Hur får man vänner?

  Jag gillar inte att prata om det här med mina föräldrar eller kuratorn eller en lärare eller någon annan vuxen, det är typ lättare att prata med en i min older om detta men jag vet inte vem. Ingen annan från sporten jag går på går in min skola förutom min ” vän” och jag har ingen i min klass jag kan prata med. Sporten är konståkning och då vet du att det inte är lika populärt som fotboll. Jag tror inte jag kan hitta någon sån person som min ” vän ”. Som både går på konståkning med mig och som går i min klass. På träningarna är hon snäll och alltid är glad för min skull men i skolan ignorerar hon mig, du kanske har rätt med att någon har sagt till henne att hon inte ska va med mig för jag har hört några andra också säga att jag är jobbig och efterhängsen. Och sen efter dagen hon började va med de det var då hon sa till sina vänner att jag är jobbig. Hur får man vänner?

  ok,

  hur får man vänner… ja det är många vuxna här på det här forumet som ställer samma fråga.   Jag har själv typ inga vänner, bara pojkvän, min mor och far och syskon. Jag bröt upp med alla vänner i högstadiet sen skaffade jag inte fler vänner förutom min pojkvän då.

  så jag är inte rätt person att svara på om hur man skaffar vänner… men jag skulle TRO, eller jag vet av erfarenhet att det är större chans att folk kommer fram till en om man är intressant liksom har sin egen stil ( det här är bara egna tankar) startar trender istället för att följa dem, är en stark person, rolig..social..men man ska heller inte förändra sig själv utan man ska vara den man är. Ja du ser … har inte jättebra tips angående hur man skaffar vänner men  det enda jag tycker du kan göra är att prata med nån mer på konståkningen. Om du får  en vän där kan du ju åtminstone prata om det här med din ” bästis” med nån som är i samma ålder .

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.