Hem > Forum > Må piss > Sårad

Sårad

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Vad har ni för erfarenheter av föräldrar som sårar?

  I mitt fall var det min mamma som till en början stöttade mig och visade förståelse för min psykiska ohälsa. Sedan helt plötligt blev hon arg och sa att min bror har det mycket värre än mig. Han har fysiska problem. Jag blev chockad, ledsen, väldigt sårad. Hur gör man för att förlåta, gå vidare?

  Jag har förändrats, mitt psyke har förändrats efter detta. Känns som min hjärna gått sönder, blivit förstörd på något obehagligt sätt. Varje tanke är ansträngande.

  Jag har oxå blivit sårad av mina föräldrar, flera gånger. När jag behövt de som mest så har de inte funnits där för mig. De har inte lyssnat och inte brytt sig. Det har hänt flera gånger och jag har helt tappat min tillit till dem och jag är fruktansvärt besviken.

  Idag har de bett om förlåtelse och insett att det som de gjorde har varit fel. Men jag är ändå väldigt sårad och besviken så har inte på något sätt kunna förlåta dem. För precis som du beskriver, så känns det som att de förstört mig. Personer som förstör och sårar så djupt är jag inte benägen att förlåta så enkelt.

  Trådstartaren

  Ok förstår. Gällde det också gånger när du mått dåligt psykiskt som de inte funnits där för dig?

  Ja, alla gånger har det handlat om gånger då jag mått psykiskt dåligt.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.