Hem > Forum > Må piss > osynlig

osynlig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  Jag syns inte. Jag finns inte. Jag har lidit i tystnad – fast inuti mig själv och kan inte hitta ut och sträcka en hand för att få hjälp – sedan jag var liten. Ingen hjälper mig. Till och med psykiatrin puttar bort mig. Hopplöst fall. Ser inte ut att vara så illa som det är. Nej, jag är bra på att maskera. Överlevnadsinstinkt. Jag gör det automatiskt fast jag vill inte för då kan de inte se att jag behöver hjälp.

  Jag tror jag kommer falla sönder snart, det här går inte längre. Ingen hjälper mig. Jag vet inte vem mer jag kan fråga. Och alla hjälplinjer och akutenheter har bara fucking TELEFONKONTAKT och det är ett av mina största problem att jag inte kan ringa!!!! Det går inte! 😭😭😭 Vad fan ska jag göra. Om jag inte hittar något annat sätt än telefon att söka hjälp så kommer jag aldrig att kunna få hjälp.

  Jag är helt ensam och har ingen att be om hjälp med att ringa heller.

  Vad fan ska jag göra? Jag skriker ut i tomma intet – HJÄLP MIG VEM SOM HELST!!! Jag vill inte att det ska sluta så här… 😭 snälla

  Avatar

  Hej. Jag tycker inte heller om att prata i telefon.

  Vad skulle du vilja få hjälp med? Prova med att skriva ner på en lapp och ge det till de.

  Från 1177.se vårdguiden där ger de många tips. Om det är för jobbigt att prata i telefon så kan man boka tid med 1177.se e-tjänster.

   

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.