Hem > Forum > Må piss > orkar ingenting, gråter varje dag. VAD SKA JAG GÖRA!!?

orkar ingenting, gråter varje dag. VAD SKA JAG GÖRA!!?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  i snart ett år har jag mått så jäcla dåligt att jag nu börjar komma in på sjävmordstankar. Inte riktigt att jag kommer göra det men att det hade varit så skönt om jag bara slapp allting. Känns väldigt jobbigt att det har blivit så nu när jag egentligen borde leva lina bösta dar då jag bara är 15 år. Jag gråter nästan varje dag för det lilla minsta och nästan allting, och det behöver Inte ens vara en anledning utan jag bara tänker på hur misslyckad jag har blivit jämfört med innan, då jag var den spralliga och den mest positiva personen alla kände. Det livet jag lever nu drwr ner på mig så mycket. Jag har förlorat slla mina vänner och anser inte att mina pojkvän gör rätt någonstans. Jag blir irriterad för allting och startar vissa bråk med honom i onödan. När någon väl försöker prata med mig anser jag inte något samtalsämne är intressant och sitter för det messta bara närvaranden fysiskt men inte psykiskt och deltar aldrig i samtalen. Alla dagar slutar med att jag skiter i läxorna och stänger in mig på mitt rum med pasienterna nerdragna. Hela dagen längtar jag till att bli ensam och få vara i fred från omvärlden. Men trots att jag tänker så, så blir jag ändå ledsen för att ingen frågar mig om jag vill hitta på något och blir ledsen ch gråter när jag ser att alla andra är ute i sommarvädret och gör saker medans jag själv, som har förlorat alla mina vänner och har en pojkvän som jag mår dåligt av att ha men jag gör ingenting åt det-ligger hemma och gråter varje dag och natt. Vad ska jag göra??!! Nu ligger jag och gråter också medan min familj äter middag tillsamman och jag ligger på mitt rum.

  Avatar

  Hej! Det låter som du är i en period i livet där du upplever stor hopplöshet. Självmordstankar är inte ovanligt när man mår dåligt, och det är viktigt att du tar dem på allvar. Det går att få hjälp, även om det är svårt att tro på just nu. Bra att du skriver här för många har upplevt samma sak och kommit igenom mörkret vilket kan ge dig perspektiv på livet.

  Eftersom det låter som du hamnat i en allvarlig depression så bör du kontakta någon sjukvårdskunnig eftersom det med rätt behandling ofta blir en sjukdom som antingen går över eller som går att hantera.

  Du kan ringa till UMO (ungdomsmottagningen) om du är under 21 i vissa kommuner 26. Där kan du få samtalsstöd om hur du ska gå vidare. Om du är över 21 år så kan du kontakta din vårdcentral eller psykiatrisk mottagning där du kan få hjälp för din depression. Går du på universitetet så kan du kontakta studenthälsan.

   

  Vänligen,
  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.