Hem > Forum > Må piss > Nu är det slut

Nu är det slut

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Frun har sparkar ut mig efter 20+ år. Barnen vill knappt träffa mig och min alkoholism har nått nya höjder. Frun är sedan ett år tillbaka förälskad in en annan, men “älskar” mig, kan bara inte ha en kärleksrelation med mig, jag har förlorat allt, hon betydde allt för mig. Allt är meningslöst utan henne och varje dag då hon är borta från mig känns dom en evighet.

   

  vet inte hur jag ska hantera allt, vill bara att det i stillhet ska gå över. Vill försvinna, dö, bara tyna bort på något smärtfritt sätt. Jag har absolut inget kvar över huvudtaget. Jag vet att jag inte bör ta mitt eget liv, men just nu känns det så fruktansvärt hopplöst.

  Hej,

  Hur har du det nu? Har det blivit någon förändring åt något håll?
  Det låter som du vill leva och att hopplösheten gör att det blir svårt att hitta motivationen just nu?
  Vet du vad du behöver för att må lite bättre? Finns det någon du kan prata med?
  Du får gärna kontakta Självmordslinjen om du vill prova att sätta ord på det du känner. Kanske kan det vara ett steg framåt?

  Med värme,
  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.