Hem > Forum > Må piss > När blir det bättre?

När blir det bättre?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Under hela min uppväxt har jag haft konstiga rädslor, jag vågar inte åka någonstans för att jag är övertygad om att jag kommer att dö då. Jag hör röster till och från som ibland är snälla och uppmuntrar mig till att jag skulle kunna ha en speciell förmåga att kunna läsa andra människors tankar. Men dem kan även ändra sig och bli hårda. Tvinga mig att välja mellan olika alternativ. Tex antingen klippa av mig håret eller skära mig. Igår valde jag att skära mig då jag redan har kapat av väldigt mycket av mitt hår. Detta blir oftast värre vid stress. Mitt liv har nydligen fallerat inprincip. Jag får inga pengar eller bidrag. Jag orkar inte ta hand om mig själv eller mitt hem. Kan bara studera 50 % och vara sjukskriven resten pga psykisk ohälsa där ätstörning och Adhd har blivit fastställda. Jag känner inte heller att jag kan vända mig till någon då ingen ändå kommer att tro mig eller så kommer dem låssas att dem tror mig för å sen kunna utnyttja mig. Jag litar inte på människor. Alla vill mig illa och jag känner mig även förföljd när jag är ensam. Som att någon rätt var det är ska komma hit å mörda mig.

  Det som jag har beskrivit här över har jag känt ända sedan barnsben. Förutom att jag inte längre har låssas kompisar. Dom har ersatts med röster.

  Jag vet inte redigt vart jag vill komma med denna text. Ville nog mest bara skriva av mig och se om det finns andra som känner igen sig.

  Avatar

  Hej!

  Nej, jag känner inte igen mig, men det låter ju som om ätstörning och ADHD inte räcker som beskrivning på dina problem. Har du berättat för någon av dem du träffat när du fått de diagnoserna att du hör röster och att du känner dig förföljd när du är ensam? Om inte måste du nog göra det, annars är ju risken att du får både fel behandling och fel (eller ingen) medicin.

  Ta hand om dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.