Hem > Forum > Må piss > Mitt liv suger

Mitt liv suger

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Mitt liv suger. Jag vet inte vad jag ska göra mer det känns som hela livet är emot mig. Allt är skit i skolan, vänner och hemma.  VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Jag hatar att behöva känna att jag aldrig ska räcka till för någon. Jag räcker inte ens till för min familj. Min familj hatar mig fast jag inte ens har gjort något, livet hatar mig allt är negativt jag vet inte vad jag ska göra mer. Jag vill inte leva mer, håller inte ut det mer!

  Avatar

  God kväll här på Mind Forumet.

  Hör verkligen att du ropar på hjälp.

  Har du någon i din närhet som du har förtroende för att samtala med om hur du känner, mål i din hälsa osv?

  Om du inte har någon du känner förtroende för att samtala med, tycker jag du bör ta kontakt med en mottagning och därigenom bilda en form av kontakt.

  Själv har jag varit med om väldigt mycket i livet och mer därtill…

  Var rädd om dig även fast jag personligen inte känner dig…

  Hoppas Du vågar ta steget till hjälp, med andra ord, frågar om hjälp…

  Snälla, ge inte upp hoppet än…

   

  Avatar

  Mitt liv suger. Jag vet inte vad jag ska göra mer det känns som hela livet är emot mig. Allt är skit i skolan, vänner och hemma. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG? Jag hatar att behöva känna att jag aldrig ska räcka till för någon. Jag räcker inte ens till för min familj. Min familj hatar mig fast jag inte ens har gjort något, livet hatar mig allt är negativt jag vet inte vad jag ska göra mer. Jag vill inte leva mer, håller inte ut det mer!

   

   

   

  Hej vet hur det känns är livet suger  ar dar just nu . sitter på golvet och vet inte vad jag ska göra. varför känner du att allt är i mot dig

  Avatar

  Hej vet hur det känns är livet suger ar dar just nu . sitter på golvet och vet inte vad jag ska göra. varför känner du att allt är i mot dig

  Godmorgon här på MiND Forumet.

  Hur mår du själv som skriver inlägget till en annan som mår dåligt?

  Jag tror du behöver någon form av professionell hjälp t.ex. hos en mottagning, där du också kan prata ut om hur du ser på livet och övrigt, låter det som en plan eller inget alls?

  Var rädd om dig även fast jag inte alls känner dig personligen…

  Önskar dig en fortsatt trevlig Söndag även fast du mår inte bra…

  Avatar

  Hallå där!

  Jag har haft liknande tankar som dig och även om det låter uttjatat skall du veta att det blir bättre. Att tid läker alla sår tror jag på, men ibland krävs det lite mer för att påskynda den processen. Jag skulle rekommendera att du antingen pratar med någon hur du känner, antingen en vän eller någon närstående som du litar på eller att du skriver ner, målar eller på något annat sätt får utlopp för ditt välmående.

  Ibland när jag känner mig nedstämd gillar jag att vara ensam och göra det som får mig lugn och på bättre humör. Exempelvis ta ett långt skönt bad, måla figurer och skriva en berättelse om dem, äta mat eller kolla på en mysig film. Jag tenderar att vilja sköta mitt välmående på egen hand genom kreativitet, kanske det är något för dig också? 🙂

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.