Hem > Forum > Må piss > Min kompis tog sitt liv och jag klarar inte något mer

Min kompis tog sitt liv och jag klarar inte något mer

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  För ett halvår sedan tog min kompis sitt liv.. eller i och med att han mådde så dåligt och antagligen kände att han var ensam så vet jag inte ens om jag har rätten att säga att jag var en kompis till honom.. jag ser honom varje gång jag blundar, men när det blir den 20e varje månad ( datumet han gick bort) så kan jag inte sova utan får panikattacker å kan inte funktionera, mår skit och kan inte ens prata om det med de andra som kände honom för de bryr sig inte ens å går bara vidare medans jag är fast med minnen med honom som får mig att gråta

   

  Avatar

  Jag vet känslan… Har haft panikattacker i mer än 3 år nu och det är fan det värsta som finns. Du har rätt att kalla honom din kompis. När du är självmords benägen börjar du ge upp på allt, man tänker i vägarna ”ingen smsar en dag vilket måste betyda att du inte spelar någon roll”. Du kan vara där för någon hela tiden och dom kan ändå känna sig ensamma.

  Det enda lilla tips jag har är att försöka få ut känslorna på ett annat sätt; testa att rita eller skriva (även om du suger på det) och om du har möjlighet gå och prata med nån. Om du pluggar så är kuratorn ett bra första steg.

  Massor med kramar!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.