Hem > Forum > Må piss > Mår skit hemma

Mår skit hemma

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Just nu mår jag verkligen skit hemma. Jag känner att mina föräldrar behandlar mig orättvist och fel, dem är rent ut sagt elaka mot mig och jag mår inte bra i den här miljön. Jag har precis fyllt 18 och vill flytta, har så mycket skit som hänt med mina föräldrar och ornar inte mer. Har gråtit hela kvällen. Är sjuskriven på heltid pågrund av psykisk ohälsa, men får inga pengar just nu eftersom att det krånglat med försäkringskassan, går inte heller i skolan just nu. Vill bort nu. På något sätt. Hatar mitt liv här hemma. Det är så mycket min psykolog på vuxenpsyk inte vet om mina föräldrar, jag brukar alltid förminska allt eller skylla allt på mig, men dem har både fysiskt och mest psykiskt skadat med i hela mitt liv. Det bara fortsätter så firt jag pratar med dem om det får dem stora utbrott. Lider själv av autism och annat och min mamma har fullmakt och kan prata med min psykolog. Dem har gjort så mycket bra för mig men det dåliga överväger det bra just nu. Vill bara ta en paus från min familj och se hur jag mår då. Förlåt för detta röriga, behövde verkligen få ut detta.

  Bra att du skriver av dig🙂

  jag är 30+ men jag vet precis hur det är att bo hemma med sina föräldrar som tonåring när allt inte står rätt till.

  har bott i eget /pojkvännens lya/ i många många år och ja det är en befrielse.

  att bo själv är dock inte speciellt kul… jag bodde själv i 3 år när jag brutit med pojkvännen, och det var..brutalt ensamt.

  jag förstår dig till 100% angående att du inte mår bra i miljön du lever nu, men gräset är ofta grönare på andra sidan, om du förstår vad jag menar..

  finns det nån bostadskö du kan skriva upp dig på? Hoppas det blir bättre 🙂

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.