Hem > Forum > Må piss > Mår så dåligt!!

Mår så dåligt!!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Mår verkligen jättedåligt. Har social fobi och förmodligen nån sorts depression också. Jag har ångest i princip konstant. Gråter varje dag och får ibland självmordstankar, men det skulle jag aldrig göra då jag vet att det inte är lösningen men allt känns så tungt… är så ensam och känner sån oro inför framtiden… nån som känner igen sig eller som har nåt råd?

  Avatar

  Gå in på vårdcentralen och berätta hur du har det. Stå på dig så kommer de att låta dig träffa någon som kan remittera dig till en kurator eller terapeut eller liknande.

  Medan du väntar, skriv ner allt du känner och försök formulera ångesten så bra du kan. Det blir inte trevligt men det kommer hjälpa på sikt. Lyssna på din favoritmusik medan du väntar. Det är värt att vänta.

  Hej! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Mår verkligen jättedåligt. Har social fobi och förmodligen nån sorts depression också. Jag har ångest i princip konstant. Gråter varje dag och får ibland självmordstankar, men det skulle jag aldrig göra då jag vet att det inte är lösningen men allt känns så tungt… är så ensam och känner sån oro inför framtiden… nån som känner igen sig eller som har nåt råd?

  Du är inte ensam! Känner igen mig så mycket i det du säger. Jag har själv varit deprimerad från och till i snart sju år. Just nu befinner jag mig i en väldigt mörk period igen, förstår verkligen hur det känns när allt bara är tungt och svart.

  När det kommer till råd har jag egentligen inget konkret, då även jag skulle behöva strategier. Men det jag brukar göra när jag mår dåligt är att kontakta en jour och bara skriva av mig. Nu vet jag inte hur gammal du är, men själv brukar jag kontakta antingen minds självmords linje, shedos självskadechatt eller tjejzonens chatt. De första gångerna kändes det konstigt att ”prata” om sina känslor med en främling, men jag kan verkligen rekommendera att iallafall ge det en chans.

  Styrkekramar<33

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.