Hem > Forum > Må piss > jävla körkort och diagnoser

jävla körkort och diagnoser

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Alltså det är med att “om du verkligen vill kan du överkomma din diagnos” är en stor jävla lögn och ge fan i att säga det till någon som verkligen försöker!!

  Har försökt ta körkort i två år nu men klarar aldrig teorin! Har dyslexi, autism och dyskalie och vill verkligen ta körkort! Har den lättlästa teorin, lätt lästa arbetsboken och all sån jävla skit. Men fattar ändå inget. Får frågorna upplästa men förstår inget och får inte ihop det alls, alltså jävla piss!

  Blie hackad på hela tiden för att jag inte har körkort och ljuger varje gång att det är för att jag inte ser någon poäng i det. Men egentligen är det för att jag inte kan.. Hur mycket jag än kämpar, hur mycket jag än vill så går det fan inte ihop och jag vill inte bli bemöt med “ja men det är jättelätt” eller “prova detta hjälpe för mig/min kompis”. Jag har fan i helvetet provat allt och det har gått soppas långt nu att jag inte ens har övningstillståd för att den gick ut och pga ny diagnos får jag just nu inget nytt tillstånd..
  Känns så jävla hopplöst.

  Bara för att jag har svårt för det betyder de inte att jag inte har rätt eller “inte borde ha” körkortet. De handlar helt enkelt om att stödet inte finns där..

  Avatar

  Jag har en del utmaningar och tog mitt körkort privat utan en lektion i körskolan, körde med farsan samt en som vi kände som jobbat som körlärare betalade han ett par kronor då han hade en bit att köra från sig hem till oss när vi skulle ut och köra var det ju lämpet, halkan samt teorin på körskolan. Även dessa 2 körkortsböcker hjälpte enormt på vägen.

  Kanske kan ljudböcker vara något som kan hjälpa dig på vägen?

  Lyssna på ljudböcker + städa kanske leder till att du kombinerar nytta med nöje? 🙂

  Det fungerade för mig i alla fall 🙂

  Lycka till! Jag tror på dig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.