Hem > Forum > Må piss > Jag vill dö, men chatten är full.

Jag vill dö, men chatten är full.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • hej. Chatten har för lång kö. Men jag bryter ihop. Har ptsd som blivit så mycket värre. Vill dö på riktigt. Försöker hitta sätt att dö på utan att killen ska hitta mig. Har ingen familj så det är lugnt. Har skurit mig ganska djupt. Jag hetsäter och kräks (har ätstörning) och är föredetta heroinmissbrukare, men ficl ej tag i det så tagit fentanyl oxh lyrica. Vad fan ska jag göra? Vill sätta en lapp på toadörren att han ska ringa polisen istället för att komma in där. Ta en överdos o lägga mig i badkaret

  Du ser ut att må väldigt dåligt och vad synd att det var så lång kö till MINDs Chatt.

  Även om du levt ett tufft liv och har det tufft så kommer livet att ändra på sig. Att försvinna utan att bli hittad kommer att ge din pojkvän och familj oändlig stress för all framtid – att inte veta vad som hänt och varför är nog det värsta straff du kan ge din familj.  Förhoppningsvis vet din familj hur illa du mår så de kan stödja dig.

  Det finns ny behandling för PTSD som är ganska framgångsrikt – kan det vara något för dig att ta reda på mer om dessa nya behandlingar?

  Självmordslinjen och jourhavande medmänniska/präst är bra att prata med men det är frågan om volontärer som är medmänniskor.

  Vård och medicin får du ju på en psykiatrisk mottagning eller vårdcentral.

  Förutom MINDS självmordslinje telefon 90101 (öppet kl 6.00 -24.00) – chatten du kanske bättre tur med om du försöker idag söndag

  Finns Jourhavande Medmänniska telefon 08 -702 16 80 (öppet kl. 21.00 – 06.00)

  och Jourhavande Präst telefon 112 (tillgänglig kl 21.00 – 06.00)

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.