Hem > Forum > Må piss > Jag orkar verkligen inte längre

Jag orkar verkligen inte längre

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Avatar

    Jag orkar inte. Jag vet inte vad det är jag har blivit nu. Vad är jag? Vem är jag? Det är liksom som om det är någon helt annan. Jag har tappat intresse för allt jag förr intresserade mig för. Jag bakar inte, skriver dikter och låtar, bry mig om naturvetenskap och jag orkar inte prata med mina vänner. Jag vill bara sova. Och när jag såväl sover så sover jag i 13 eller 5 timmar men när jag vaknar är jag dödare inuti. Det känns som det finns något som festar loss på mitt blod. Jag har också huvudvärk rätt ofta, så jag kan inte ens plugga. Typ orden flyter på pappret och pappret är för ljust och ibland finns det någon sorts färg mitt i allt det. Alla skämtar bort det när jag berättar om det. Jag försöker öppna världen för folk jag älskar men det känns som att min värld stängs. Sen vet jag inte om dom älskar mig? Vad vet jag?

    Så här ska ingen behöva ha det, vänta inte med att söka hjälp! Den finns ju! Hoppas det ordnar sig för dig!

    Hoppas du läser det här fortfarande, skulle verkligen vilja hjälpa dig. Du måste gå till läkare, kan också finnas en kroppslig förklaring till att du mår som du gör. Glöm inte berätta att du har huvudvärk. Oavsett om det är psykiskt eller fysiskt, så ska du såklart ha hjälp att bli dig själv igen! Du är värdefull kom ihåg det! Skriv gärna igen och berätta hur du har det!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.