Hem > Forum > Må piss > Jag är inte längre ett jag.

Jag är inte längre ett jag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Har förstört allt i hela mitt liv.

  Nu står jag här och är mer eller mindre en patetisk och värdelös människa som förstör allt jag rör vid, en dålig mamma och förmodligen alkoholist. Klänger mig fast i ett förhållande där jag blir behandlad som en gatuhund i Rumänien eller något, han bryr sig verkligen inte. Vet inte om han egentligen skulle bry som om jag tog mitt liv och pga honom har jag börjat dricka varje helg, varje! Jag är troligtvis beroende. Samtidigt är jag en förälder som vill va så bra som möjligt för mitt barn men vem försöker jag lura? mitt barn är ett maskrosbarn precis som jag. Är så deprimerad just nu, gråter flera gånger om dagen och har isolerat mig så mycket som jag kan utan att omvärlden ska ana oro. Jag vill inte leva, men jag vill inte dö. Vill inte att mitt barn ska växa upp utan mig, jag är den enda föräldern i hens liv och har hela tiden varit ensam med hen. Jag är sämst på att prata med dom på psykiatrin och trots att jag sagt till läkaren hur jag mår Så tar han det inte på allvar utan han menar att det kommer gå över, medicin behövs inte. Jag har varit deprimerad större delen av dom senaste 10åren. Nu mår jag verkligen piss, jag vet att jag är deprimerad igen. Men jag vågar inte prata. Jag vågar inte, jag kan inte förlora mitt barn vilket troligtvis är vad som händer om jag börjar prata om allt..

  Har iaf bestämt mig för att bli nykter, det här går inte. Men hur ska jag klara det när jag inte klarar av att avsluta en relation med en alkoholist som behandlar mig som skit och så länge jag är kvar där så vet jag inte hur det kommer gå med att bryta detta mönster. Jag har ingen att vända mig till, så mina mediciner är det jag förlitar mig på för att hålla mig ovanför ytan. Jag vet inte längre vad jag ska göra..

  Jag är trasig. Jag vill inte existera.

  Vackra du.

  Livet kan vara ett jävla skämt ibland.. Jag har själv velat, tänkt och planerat att GE UPP många gånger. att avsluta. alkohol har också varit min enda trygghet.

  Vad du än har gjort, eller inte gjort.
  Vad du än har sagt, eller inte sagt, vem det än är du har en relation till så LYSSNA:

  Det blir bättre. Skaka inte av hat när du läser detta. Jag vet att du inte tror mig. Men det är sant. Mitt viktigaste råd är: Våga be om hjälp. En vän, en psykolog, byt läkare om hen inte tar dig på allvar!

  DU är den VIKTIGASTE personen i ditt liv. Du MÅSTE finnas till !! Både för dig själv, och ditt barn. Det är inte för sent. Det är verkligen inte det.

   

  Landa.
  Jag avskydde tanken på att gå till en psykolog, efter många år lät jag mig övertalas.
  Man kanske inte hittar rätt direkt. Men ge inte upp. När du hittar rätt kan hela ditt liv förändras. Om du vill åstadkomma något du inte tidigare gjort, måste du också göra något du aldrig tidigare gjort.

  TRO PÅ DIG SJÄV.
  Byt mönster, försök inte lämna fanskapet till man, utan BESTÄM dig för att lämna. Gör upp en plan. Följ den.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.