Hem > Forum > Må piss > Hur får ni tiden att gå?

Hur får ni tiden att gå?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Nu är jag inne i en riktigt jobbig period. Jag är hemma från mitt halvtidsjobb, så dagarna blir ganska långa. Jag får gråtattacker/panik flera ggr om dagen och orkar/vill inte göra någonting.

  Vad ska man sysselsätta sig med när man anser att man inte orkar göra någonting?

   

   

  Avatar

  Är oxå hemma från mitt deltidsarbete. .Jag har inget problem med att fördriva tiden,  dock.Har så mkt hela tiden. Städ, laga mat,handla, diska och tvätta.lägger mig med jämna mellanrum,läser mejlen och nyheter, skriver här.Promenerar ute när jag orkar, mediterar när jag får ro till det.Badar. Läser. Ringer hjälplinjer när det blir för tungt. Efter allt det är dagen slut. Gick till frisör förra veckan och läkare. Efter olika besök blir jag dödstrött. Vad orkar du göra på en dag? Orkar du något av det jag skrev här?

  Trådstartaren

  Är oxå hemma från mitt deltidsarbete. .Jag har inget problem med att fördriva tiden, dock.Har så mkt hela tiden. Städ, laga mat,handla, diska och tvätta.lägger mig med jämna mellanrum,läser mejlen och nyheter, skriver här.Promenerar ute när jag orkar, mediterar när jag får ro till det.Badar. Läser. Ringer hjälplinjer när det blir för tungt. Efter allt det är dagen slut. Gick till frisör förra veckan och läkare. Efter olika besök blir jag dödstrött. Vad orkar du göra på en dag? Orkar du något av det jag skrev här?

  Tyvärr så är det slut på ork nu. Var ut och handlade nyss och fick gråtattack när jag kom hem. Gjorde mat till barnen och höll på bryta ihop.

  Men jag var till läkare idag i alla fall. Nu ska jag öka min medicinering, får se om det hjälper.

  Avatar

  Hoppas det hjälper!  Skriv här hur det går

  Trådstartaren

  Hoppas det hjälper! Skriv här hur det går

  Ja, jag ökar dosen imorgon.

  Har legat på höga doser förut, så jag vet att det inte märks direkt.

  För övrigt vore det kul om det skrevs lite oftare här på forumet. Nu när jag inte orkar göra så mycket, så kan sådana här forum vara en bra distraktion.

  Avatar

  Ja, jag ökar dosen imorgon. Har legat på höga doser förut, så jag vet att det inte märks direkt. För övrigt vore det kul om det skrevs lite oftare här på forumet. Nu när jag inte orkar göra så mycket, så kan sådana här forum vara en bra distraktion.

  Jag önskar oxå att det skulle skrivas oftare här! Har inte fått ett enda svar på min första egna tråd .

  Trådstartaren

  Jag önskar oxå att det skulle skrivas oftare här! Har inte fått ett enda svar på min första egna tråd .

  Jag kollar upp den och svarar…. 🙂

  Avatar

  oj vilket snabbt svar hi hi Tack!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.