Hem > Forum > Må piss > Har jag bulimi?

Har jag bulimi?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej jag är en 24årig tjej som länge tyckt illa om min kropp. Tankarna som kommer upp är oftast att jag är för tjock, är äcklig och oattraktiv. När jag mår dåligt brukar jag iblan hetsäta en massa socker och igår kväll efter att jag hade jobbat i 8 h och inte känt efter en enda gång hur jag kände så hade jag en sån period. Jag hetsåt. Saken är den att jag inte gjort det på vädligt länge och just därför var jag så himla nöjd med mig själv. Det här kändes som ett stort misslyckande och hela kvällen låg jag och tänkte på att jag ville spy upp maten som jag gör ibland.

    Jag tänker inte själv att jag har bulimi eftersom jag kräks så sällan, kanske 2-3 gånger i månaden, eller en gång i veckan när det är mer intensivt i livet. Men jag vet inte. Jag kanske borde söka hjälp ändå? Vad tror ni? Jag har liksom inte sett det som så allvarligt..

    JA, du ska söka hjälp! Jag har själv varit där, jag tog mig ur det utan professionell hjälp (träffade istället en fantastisk man som envist hävdade att jag var vacker som jag var, samt såg till att jag åt vettig mat på regelbundna tider), men det var ett onödigt långt lidande i alldeles för många år.

    Okej, du kräks ”bara” 2-3 gånger i månaden, eller en gång i veckan, men tankarna finns ju där betydligt oftare, eller hur, och det verkar inte finnas några tecken på att det ska ”gå över”. Bulimi, ja! Du är varken tjock, äcklig eller oattraktiv, allt det där sitter ”bara” i dina tankar, men det är ju långt ifrån ”bara”.

    Livet är för kort och du är för viktig för att du ska behöva känna så där! Det finns ett ”efteråt”, men du behöver hjälp för att nå dit!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.