Hem > Forum > Må piss > Folk kan inte ens titta på mig

Folk kan inte ens titta på mig

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • ..utan att må illa. Folk blir äcklade av mig.

  det är en så hemsk känsla

  hur vet jag det jo för att folk har sagt det till mig och till varandra en sa en gång att hon  ”ew jag skulle inte vilja ta i dig med tång” en vuxen

  folks blickar folks skratt jag orkar inte mer

  Men usch så hemskt! Att en vuxen säger så till dig är ALDRIG okej, inte barn heller för den delen om det nu skulle hända. Vuxna ska förstå att man inte säger sådana saker till personer, de ska veta var gränsen går.

  Du är definitivt INTE äcklig överhuvudtaget. Det är dem som är äckliga som säger sådana saker. Det är aldrig ditt fel att någon beter sig illa mot dig.
  Jag förstår att du känner att det är något fel på DIG, men så är inte fallet. Du är perfekt precis som du är, och om någon vill klanka ner på dig så är det dem som är dumma i huvudet, inte du.
  Det är DEM som ska leva i resten av sitt liv med hur dem behandlar dig, men tyvärr är det ofta den som blir utsatt som får lida och de andra bara går vidare, vilket är fel.

  Det är så sorgligt när du skriver att folk slänger blickar och till och med skrattar. Jag har aldrig varit med om exakt det, men jag förstår att det måste vara fruktansvärt jobbigt.
  Som sagt, INGENTING är fel med dig. Du är värdefull och fin precis som du är! Låt inte deras ord vara det som förstör dig. Det kan vara svårt, men du är värd så mycket mer!

  Kram❤️

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.