Hem > Forum > Må piss > Du borde bara fungera

Du borde bara fungera

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej, nu är det så att min pappa gått bort och allt hänger på mig. Men det är inte det som skaver, utan min svärmor skuldbelägger mig hela tiden i olika situationer. Som nu när mina svärföräldrar snart fyller så skuldbelägger hon mig för att jag ev inte kommer. Kan även tillägga att min pappa hann bara bli deras ålder. Hon skuldbelägger mig på en massa sätt och inte bara kring detta. Hur gör jag? Sviker jag min pojkvän genom att inte gå? Har jag någon skyldighet?

  Svärföräldrarna är alltid värst. Min håller också på. Men jag har lite svårt att ta orättvis skit, speciellt i form av gliringar som man inte fattar vad hon menade fören flera timmar senare och inte kan konfrontera, så jag lackar ur på henne. Förklarade för frugan varför jag lackar ur. Hon förstod och nu är vi överens om att vi inte ska umgås med dem under flera dagar i följd. Några timmar eller någon dag pallar jag.

  Dem är bra egentligen hon menar väl.

  Prata med din snubbe, förklara det ur ditt perspektiv. Kom med exempel som han bevittnat och klandra honom inte för mycket om han inte förstår, det kan vara svårt att se objektivt på familjen.

  lycka till!

  • Detta svar redigerades för 4 veckor sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det uppfattas som stötande
  Trådstartaren

  Svärföräldrarna är alltid värst. Min håller också på. Men jag har lite svårt att ta orättvis skit, speciellt i form av gliringar som man inte fattar vad hon menade fören flera timmar senare och inte kan konfrontera, så jag lackar ur på kärringen. Förklarade för frugan varför jag lackar ur. Hon förstod och nu är vi överens om att vi inte ska umgås med dem under flera dagar i följd. Några timmar eller någon dag pallar jag. Dem är bra egentligen hon menar väl. Prata med din snubbe, förklara det ur ditt perspektiv. Kom med exempel som han bevittnat och klandra honom inte för mycket om han inte förstår, det kan vara svårt att se objektivt på familjen. lycka till!

  Tack för svaret. Ja jag ska göra de. Tror han vet om själva problemet men är i känslig period, med alla känslor på utsidan. Smart angående att inte umgås i flera dagar i rad. Ska ge det förslaget alt be henne sluta kasta över alla sina skuldkänslor på mig alt saker hon tycker jag ska göra åt henne.

  Ja är det tydligare kan det ju vara lättare att konfrontera. Men det är fan inte lätt med svärföräldrar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.