Hem > Forum > Må piss > Djupare och djupare sjunker jag..

Djupare och djupare sjunker jag..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Inser att det jag skriver kan upplevas som stötande eller triggande för en del så läs på egen risk.

  inte trodde jag det var möjligt att sjunka tillbaka. som jag kämpat och slitit i snart 6 år och mått skit, druckit, rökt, rökt på och allt däremellan. så kan jag ändå aldrig kunna försvinna för en stund. allt som hjälper är bladen mot min hud. jag kan inte förstå varför men jag måste ha de. jag hade varit ren i fleera månader nu, men idag så kraschade allt. ingenting har hänt så, inte så att min far misshandlat mig igen eller bett mig om att dö, inte så att soc kontaktat mig igen bara för att missbruka min tro om hjälp, inte så att ännu en anmälan till bup blivit gjorde som även den slarvats bort eller blivit nekad. nej ingenting har hänt jag gick bara rakt in i väggen och föll djupare och längre ner än jag trodde var möjligt. bladen och spriten blir min räddning ikväll tillsammans med demonen bakom min axel som pikar fram. jag vill bara fortsätta falla låta honom ta över mig och få ett slut på denna kamp.

  Avatar

  vilket lägge du är i – förstår att du borde må väldigt dåligt när du skriver så här.

  Varför missbrukar du? Dämpar du ångest enbart eller har du andra orsaker till ditt missbruk?

  Avatar
  Trådstartaren

  vilket lägge du är i – förstår att du borde må väldigt dåligt när du skriver så här. Varför missbrukar du? Dämpar du ångest enbart eller har du andra orsaker till ditt missbruk?

  Just nu är det väldigt lätt missbruk men det brukade vara så mycket värre förut.

  allt jag ville var att få hjälp och slippa mina demoner,  ingen ville se det. Det fula för vad det är om man kan säga så.

  jag drunknade i mig själv av ångest, panik och frustration. Jag ville bara ha hjälp, men den hjälpen blev tillsist missbruk.. det var det enda som hjälpte och nu känns det knappt.

  Avatar

  Det är riktigt starkt att minska på missbruket men då tar till vassa blad som ersättning om jag förstår dig rätt…

  Det är steg ett,,,

  Men finns det något som skulle kunna ersätta det vassa?  Själv mår jag väldigt bra av att springa och styrketräna. Min brors depression försvann under den perioden han sprang. Skulle det finnas något som skulle kunna fungera lika bra för dig?

  Avatar
  Trådstartaren

  Det är riktigt starkt att minska på missbruket men då tar till vassa blad som ersättning om jag förstår dig rätt… Det är steg ett,,, Men finns det något som skulle kunna ersätta det vassa? Själv mår jag väldigt bra av att springa och styrketräna. Min brors depression försvann under den perioden han sprang. Skulle det finnas något som skulle kunna fungera lika bra för dig?

   

  ska inte låta deprimerande här men finns inget jag direkt finner okej i livet längre. Allt är ett stort svart moln oavsett hur kul jag fann saker förr.. så inte direkt

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.