Hem > Forum > Må piss > Behöver en kram

Behöver en kram

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Just nu ligger jag i min säng och bara gråter. Ikväll har varit en helvetsjäbladålig kväll. Har både druckit, skurit mig och överdosat. Jag känner mig så otroligt ensam. Vad är meningen med livet? Varför leva och plågas? Varför inte dö nu och ta slut på lidandet? Är det nån som känner igen sig? Nån jag kan finna tröst och stöd i? Känner mig helt otroligt ensam i detta. Behöver en lång varm kram. Någon som faktiskt bryr sig om mig. Men jag är helt ensam. Helt fkn ensam.

  Här är en dikt jag skrev precis:

  När duscharna börjar sticka

  Och allt ögonen ser är prickar

  Då vet jag att min klocka snart slutar ticka

  Jag har länge letat efter min lyckobricka

  Men det enda jag hittat är en tom, mörk ficka

  Jag kommer aldrig igen bli en glad liten flicka

  Jag gör bäst i att sticka

  Usch ja jag känner som du verkligen

  Jag Vill skära mig men vågar faktiskt inte.

  man mår bättre av att skriva av sig iallafall ..

  Wow, kände lite pin i ögonen men snälla sluta vad du gör genast. Tro mig, det lönar inte sig. Meningen med livet är att du själv lägger mening i det som du värderar. Vilka intressen har du? Vem gillar dig och vem gillar du tillbaka? Försök bilda ett vänskap med någon du tröstar, antingen med folk runt dig eller online.

  Tro mig, folk bryr sig om dig. _(^.^)_/

  Trådstartaren

  Usch ja jag känner som du verkligen Jag Vill skära mig men vågar faktiskt inte. man mår bättre av att skriva av sig iallafall ..

   

  Tips, börja inte för det är otroligt svårt att sluta. Har varit fast i det i 5 år, varav tre år har spenderats i olika sorters terapi. Det är som att vara beroende av alkohol. Jag klarar mig inte utan att skada mig. Det längsta jag klarat under dessa 5 år är 43 dagar. Och då gjorde jag andra destruktiva saker istället. Det blir som en livsuppehållande medicin. Skadar jag mig står jag ut med helvetet några timmar eller dagar till. Sen måste jag göra det igen, för att orka med.

  Jag finns jättegärna här för dig om du behöver skriva med någon. Lyssnar gärna, och stöttar så bäst jag kan<3

  Trådstartaren

  Wow, kände lite pin i ögonen men snälla sluta vad du gör genast. Tro mig, det lönar inte sig. Meningen med livet är att du själv lägger mening i det som du värderar. Vilka intressen har du? Vem gillar dig och vem gillar du tillbaka? Försök bilda ett vänskap med någon du tröstar, antingen med folk runt dig eller online. Tro mig, folk bryr sig om dig. _(^.^)_/

  Det är helt otroligt svårt att sluta. Jag är helt otroligt ensam. Alla jag försöker bilda vänskap med lämnar mig så fort de ser mitt riktiga jag. Det finns ingen som bryr sig om mig. Min pappa ska jag möta i rättegång snart och min mamma misshandlar mig psykiskt. Jag är extremt värdelös.

  Hej!

  Du gör inte bäst i att sticka, även om det känns så.
  Ibland känns livet meningslöst och hopplöst, och den enda utvägen vi kan finna för att bli av med lidandet är att sluta leva. Men det är inte den enda utvägen, det du vill innerst inne är väl att ha ett bra liv? Att ha en person som står dig nära och som uppskattar dig för den du är. Du, liksom jag och många andra människor både här på forumet och i världen känner sig helt ensam.
  Du är absolut inte värdelös heller! Bara här på forumet visar du vilken fin människa du är och hur mycket du bryr dig om andra. Att du är villig att lyssna och stötta andra i nöd, det är en otroligt bra egenskap och vi behöver fler personer som du i den här världen.

  Du kan få det livet du vill ha, men inte om du ger upp! Jag förstår fullt att det är skitjobbigt, och jag förstår även att du skär dig och tar droger för att tillfälligt fly undan smärtan. Det vore givetvis bra om du kunde sluta med det för din egen hälsa, men jag förstår att det inte är så simpelt.

  Om jag vore vid din sida nu så skulle jag krama om dig tills du blev trött på det! Och det finns många människor där ute som skulle göra likadant. Snälla ge inte upp innan du har funnit det du söker!

  Kram! <3

  Trådstartaren

  Hej! Du gör inte bäst i att sticka, även om det känns så. Ibland känns livet meningslöst och hopplöst, och den enda utvägen vi kan finna för att bli av med lidandet är att sluta leva. Men det är inte den enda utvägen, det du vill innerst inne är väl att ha ett bra liv? Att ha en person som står dig nära och som uppskattar dig för den du är. Du, liksom jag och många andra människor både här på forumet och i världen känner sig helt ensam. Du är absolut inte värdelös heller! Bara här på forumet visar du vilken fin människa du är och hur mycket du bryr dig om andra. Att du är villig att lyssna och stötta andra i nöd, det är en otroligt bra egenskap och vi behöver fler personer som du i den här världen. Du kan få det livet du vill ha, men inte om du ger upp! Jag förstår fullt att det är skitjobbigt, och jag förstår även att du skär dig och tar droger för att tillfälligt fly undan smärtan. Det vore givetvis bra om du kunde sluta med det för din egen hälsa, men jag förstår att det inte är så simpelt. Om jag vore vid din sida nu så skulle jag krama om dig tills du blev trött på det! Och det finns många människor där ute som skulle göra likadant. Snälla ge inte upp innan du har funnit det du söker! Kram! <3

   

  Men åh tack fina du!!!!! Blir helt tårögd. Dina ord betyder SÅ mycket för mig❤️❤️ska försöka hålla ut, lite till❤️

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.