Hem > Forum > Må piss > Att veta att soc inte gjort sitt jobb…

Att veta att soc inte gjort sitt jobb…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag vet att många så som jag inte har höga tankar om socialtjänsten. De har i grunden ett bra syfte. Men de gör ibland inte sitt jobb trots att allt finns där och två barn for oerhört illa under hela barndomen där jag storasyster försökte med allt för att få hjälp. men det hände inget. INGEN gjorde något.

  Jag pluggar till undersköterska idag. Vi hade nyss en föreläsning med soc och fick höra att jag gjorde ju allt man skulle för att det skulle hända något men endå så blev inget gjort. Jag blev tillomed på eget bevåg placerad i fosterfamilj för att få stöd men min lillebror blev kvar. Jag är så besviken på systemet.

  Ville bara skriva ur mig detta. Ärrad för livet av barndomen jag försökte få mig å bror ur. BUP gjorde nada. Skolan gjorde tjänstefel som inte tog mig på allvar och anmälde när jag väl berättade för någon av hur det såg ut hemma. Inte nog med de så blev jag på en daglig basis mobbad och misshandlad på skolan och utanför av de eleverna.

  MEN ni som har lika kanske nu… GE INTE UPP. Man överlever och det är aldrig försent att börja lappa ihop såren… <3

  Vad skönt det är att höra att du har hoppet kvar. Jag kommer ifrån liknande bakgrund, men det är istället jag som är det minsta syskonet.
  Har idag helt gett upp något hopp om en normal framtid och jag ser mitt liv som helt utan räddning. Ifall du kan hindra din bror från att hamna i samma sits, så räddar du hans liv!

  Var stark.

   

  -En som vet hur det är.

  Trådstartaren

  Vad skönt det är att höra att du har hoppet kvar. Jag kommer ifrån liknande bakgrund, men det är istället jag som är det minsta syskonet. Har idag helt gett upp något hopp om en normal framtid och jag ser mitt liv som helt utan räddning. Ifall du kan hindra din bror från att hamna i samma sits, så räddar du hans liv! Var stark. -En som vet hur det är.

  Ja det är en evig kamp, varje dag. Och min lillebror snart 24 år har inte lärt sig hantera sina känslor och blir lätt arg och kan inte hantera det, vi försöker få honom att söka hjälp men så länge så stöttar vi honom…även hans tjej som tyvärr blir utsatt för hans ilska…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.