Hem > Forum > Må piss > Att må skit i ett förhållande

Att må skit i ett förhållande

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Hej jag lider utav psykisk ohälsa och har gjort i flera år. För 4 år sedan så träffade jag en kille som va helt underbar på alla sätt. Jag jobbade och mådde hyfsat ok. Han hade då inget jobb och när vi flyttade ihop hade han fortfarande inget jobb. Han gav mig halva hyran resterande stod jag för. Jag mådde dåligare igen blev sjukskriven och han började jobba. Vi flyttade isär men sågs fortfarande. Efter ett tag flyttade vi ihop igen och jag mådde bättre igen. För ett och ett halvt år sedan fick vi barn. Jag ville igentligen inte ha fler barn då jag har två sedan tidigare förhållande. Men hans högsta önskan va att få ett barn. Och jag mådde ju bättre så när jag upptäckte att jag va gravid beslöt vi oss för att behålla barnet. Allt va jättebra när jag va gravid. Hon föddes i somras och sedan dess har allt bara gått utför. Helt plötsligt va det som att jag inte fanns längre, jag började må dåligt igen och jag känner bara mer och mer att jag inte orkar. Jag har nu fått nog. Det är bråk och tjafs hela tiden, jag ljuger bara och jag träffar andra killar för att jag inte vill ha sex. Jag ska flytta mm… Jag är så trött på att få massa skit när jag redan är så ner trampad man bara kan bli. Jag bad min familj om hjälp men ist för att hjälpa mig säger min mamma att jag ska lägga in mig på psyket. Jag tar kontakt med psyk och dom anser inte att jag behöver läggas in, jag får en psykologkontakt jag går till 1 gång i veckan. Min mamma säger upp kontakten med mig för att jag inte lägger in mig på psyket. Jag kontaktar socialen för ekonomiskt bistånd och hjälp med nytt boende för ingen utav oss mår bra utav detta och framförallt inte dottern. Men iom att jag har en gammal skuld hos KF får jag inte ta någon bostad och eftersom jag är sjukskriven har jag ingen inkomst heller. Men nu är det så att socialen inte kan hjälpa mig med boende så vad ska jag göra? Jag har sökt bostad överallt och vet inte vad jag ska ta mig till för jag orkar inte leva med bråk varje dag. Jag vaknar med ångest för att jag aldrig vet vad som ska ske under dagen. Någon som varit med om något liknande? Vad gör man?

  Hej jag lider utav psykisk ohälsa och har gjort i flera år. För 4 år sedan så träffade jag en kille som va helt underbar på alla sätt. Jag jobbade och mådde hyfsat ok. Han hade då inget jobb och när vi flyttade ihop hade han fortfarande inget jobb. Han gav mig halva hyran resterande stod jag för. Jag mådde dåligare igen blev sjukskriven och han började jobba. Vi flyttade isär men sågs fortfarande. Efter ett tag flyttade vi ihop igen och jag mådde bättre igen. För ett och ett halvt år sedan fick vi barn. Jag ville igentligen inte ha fler barn då jag har två sedan tidigare förhållande. Men hans högsta önskan va att få ett barn. Och jag mådde ju bättre så när jag upptäckte att jag va gravid beslöt vi oss för att behålla barnet. Allt va jättebra när jag va gravid. Hon föddes i somras och sedan dess har allt bara gått utför. Helt plötsligt va det som att jag inte fanns längre, jag började må dåligt igen och jag känner bara mer och mer att jag inte orkar. Jag har nu fått nog. Det är bråk och tjafs hela tiden, jag ljuger bara och jag träffar andra killar för att jag inte vill ha sex. Jag ska flytta mm… Jag är så trött på att få massa skit när jag redan är så ner trampad man bara kan bli. Jag bad min familj om hjälp men ist för att hjälpa mig säger min mamma att jag ska lägga in mig på psyket. Jag tar kontakt med psyk och dom anser inte att jag behöver läggas in, jag får en psykologkontakt jag går till 1 gång i veckan. Min mamma säger upp kontakten med mig för att jag inte lägger in mig på psyket. Jag kontaktar socialen för ekonomiskt bistånd och hjälp med nytt boende för ingen utav oss mår bra utav detta och framförallt inte dottern. Men iom att jag har en gammal skuld hos KF får jag inte ta någon bostad och eftersom jag är sjukskriven har jag ingen inkomst heller. Men nu är det så att socialen inte kan hjälpa mig med boende så vad ska jag göra? Jag har sökt bostad överallt och vet inte vad jag ska ta mig till för jag orkar inte leva med bråk varje dag. Jag vaknar med ångest för att jag aldrig vet vad som ska ske under dagen. Någon som varit med om något liknande? Vad gör man?

  God e.m. här på Mind Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * Jag hör VERKLIGEN att Du inte på långa vägar mår bra och behöver någon form av hjälp.

  * Jag tycker Du ska ta kontakt med en Öppenvårdsmottagning i ditt län och hemkommun eller grannkommunen och få möjligheten att lufta lungorna en form av prat-ventil med t.ex. psykolog eller en psykiatrisk sjuksköterska eller läkare.

  * Vad säger psykologen Du träffar nu hos Öppenvården eller om du går till din Vårdcentral (=VC), säger Du att du skulle vilja läggas in på vårdavd inom Psykiatrivården?

  * Bor ni ihop fortfarande ihop med dottern? Jag hör att ni skulle behöva gå i ”familjeterapi” för att ha en sundare relation och hälsan i behåll…

  Om Du vill prata ut / skriva av dig så får Du mer än gärna återkomma till mig här på Mind Forumet…

  Kramar…

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.