Hem > Forum > Livet > Världens fegaste jävla människa

Världens fegaste jävla människa

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Jag vet inte längre vad jag ska göra med mig själv. Ända sedan jag varit liten har jag alltid fegat mig och gömt mig för livet, aldrig tagit fasta beslut och aldrig stått mitt kast, det har nu blivit så jävla illa att jag tillochmed förändrar mitt beteendemönster automatiskt för att slippa ta smällen om något känns eller blir jobbigt. Antingen det eller att jag gömmer mig bakom skärmen och gör något för att slippa kännas vid problemen, antingen låtsas att dom inte existerar eller att jag gör något för att abrupt ändra mina beslut så att jag ska slippa känna att det blir jobbigt. Jag har vissa vanor som jag till exempel knappt vill kännas vid egentligen för verkligheten där om jag skulle ta ansvar för mig själv och stå mitt kast är att jag blir reducerad till den minsta och mest tragiska versionen av mig själv som är möjligt, iallafall generellt. Jag vet i vilket fall inte vad jag ska göra med mig själv nu och vilken väg jag ska ta, jag vet bara att jag blir allt sjukare av att hålla på såhär även om det känns tillfälligt tröstande. Jag har flytt kampen med livet så länge nu att jag vet inte vad jag ska göra.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.