Hem > Forum > Livet > Välja pojkvän eller kompisar?

Välja pojkvän eller kompisar?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har nu haft pojkvän i snart 4 månader, och det går inte alls bra. Alla i min närhet ogillar honom för att han manipulerar mig, utnyttjar mig och gör bara helt enkelt allt i mitt liv sämre. Blivit tvungen att klippa kontakten med många kompisar för att han känt sig obekväm med dem.

    Jag blir så blind av kärleken när jag är med honom, men nu har vi distansförhållande på obestämd tid innan vi kanske flyttar ihop, men vill jag verkligen det? Jag är ju så kär i honom och jag älskar honom, men om jag väljer honom kommer jag förlora mina föräldrar och mina kompisar. Men om jag väljer familj/kompisar så förlorar jag min soulmate, för jag tror verkligen att han och jag är gjorda för varandra.

    Försökte helt ärligt göra slut med han igår, och eftersom han bor några timmar bort at the moment så ringde jag honom, har varken råd eller tid att åka till honom just nu. Men han vägrade, han tillät mig inte att göra slut över telefon eller när jag mådde dåligt, för jag va nära på att ta mitt liv igår när jag pratade med honom pga all ångest jag fick över att försöka göra slut. Jag får träffa honom igen om ca 3 veckor.

    Jag vet inte vad jag ska göra, kan nån ge mig råd?

    Hej av erfarenhet och kunskap så borde du SPRINGA. Spring för livet bort från honom. Kontrollbehov kan lätt övergå i fysiskt våld. Min pojkvän hade tänkt ha ihjäl mig har han berättat senare, han tog stryptag på mig och  massa annan shit.

    Jag återvände till honom, det dummaste jag gjort för min egen hälsa, har haft ett helvete.   Jag förstår precis hur du känner med att man inte vill förlora sin soulmate, men antar att du är ganska ung? Du har hela livet framför dig, du är värd att bli behandlad bra, inte tvingas välja bort vänner och familj, det är ett klassiskt första tecken på våld,  du kan hitta någon annan! Det är ju ditt liv och dina val, men det kan bli fruktansvärt Jobbigt och allvarligt om du stannar,

    klipp alla band med honom så tidigt som det går . Ta hjälp av vänner och familj, dem verkar bry sig om dig.  Det finns många rötägg till killar där ute, men det finns också dem som behandlar en med respekt,   Ta nya tag. Styrkekramar

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.