Hem > Forum > Livet > Vad vill jag

Vad vill jag

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag kom på ikväll att man kanske borde skriva ner en lista ” vad vill jag”

    Just för att lära känna sig själv bättre eller liksom bli medveten om vad man ska sträva efter. Ironiskt eftersom jag nyss skrev ett inlägg om att inte sträva efter saker och låta livet bli som det blir, men ja ändrar mig fort i tankarna….

    det är så rörigt i mitt huvud nämligen så jag tror att det skulle vara bra för MIG att skriva ner så, och säkert för andra också🙂

    ska göra det nu

    Trådstartaren

    … men det kommer nog ta ett tag, för så fort jag sitter med penna och papper så tappar jag motivationen direkt. När någon inte läser vad jag skriver , jag skulle vilja skriva ”vad jag vill” – listan HÄR på forumet, men jag vill inte ge ut allting om mig så det går inte,

    Avatar

    <3 Haha! Tänkte också på det just, ikväll.. Herregud vad man skulle behöva lite “tydligare vägledning” i största allmänhet. För sin egen stackars sinnesro skull, om inte annat 😛 Gud vad ofta det är som man är så jäkla motsägelsefull när man skriver på det här forumet, upplever jag med mig själv framförallt då alltså. Det är “intressant” att få syn på sånt.

    Klokt! En jättebra ide att skriva ner 🙂 (inget tvång på att visa! haha)

    oh , vad vad bra och smart det låter!
    Jag har en känsla av att jag inte kan välja det jag helst vill, varken i smått och stort.
    Det är som en spärr eller låsning som gör att jag liksom viker undan och väljer i bästa fall andrahandsalternativet eller någon halvdan, tillfällig lösning.
    Det känns ofta som att jag inte vet riktigt vad jag vill (är sjukt velig) men jag tror det handlar om att jag borde lyssna mer inåt, ordentligt,  och sen jobba med att faktiskt göra en realistisk plan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.