Hem > Forum > Livet > Tränar ni?

Tränar ni?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag lider av eksem och kan inte duscha varje dag, annars tror jag jag skulle ge mig ut och springa varje dag. Jag är rädd för att bli svettig för att duscha är en så jävla lång process  med salvor och smörja och smörja bla bla bla har även långt hår som kräver omsorg för att se okej ut.

    ett tag körde jag fem minuters morgonträning sit-ups planka och lite sånt. Det har jag helt lagt av med. Jag rör mig mycket hela tiden. Men tränar aldrig .det känns som jag är död. Kollapsad . Tar jag i så att pulsen ökar så kommer jag ramla ihop. Jag mår inte bra av att träna det känns även som mina tjocka ben är sköra på nåt sätt.    Hur är det med er? Tränar ni? Hur mycket hur ofta?

    Jo, tränar lite. Det går lite upp och ner med rutinen, men håller igång i alla fall. Varannan dag åtminstone.
    Känner igen känslan av att känna sig skör. Tror det blir så med musklerna.

    Jag kör lite olika saker. Joggar inte, men cyklar. Bor i lägenhet, så kör lite hemma också. Lite kondition och lite styrka. Har lite olika redskap.
    Mina två favoriter som jag kör oftast är rockring och hopprep. Bor på bottenvåningen, som tur är, så stör inte grannarna när jag hoppar, haha.. De två är roliga och bra konditionsträning om man kör hårt. Och man tar det lite lugnare svettas man inte lika mycket. Kör lite armhävningar och plankan också.

    Trådstartaren

    Jo, tränar lite. Det går lite upp och ner med rutinen, men håller igång i alla fall. Varannan dag åtminstone. Känner igen känslan av att känna sig skör. Tror det blir så med musklerna. Jag kör lite olika saker. Joggar inte, men cyklar. Bor i lägenhet, så kör lite hemma också. Lite kondition och lite styrka. Har lite olika redskap. Mina två favoriter som jag kör oftast är rockring och hopprep. Bor på bottenvåningen, som tur är, så stör inte grannarna när jag hoppar, haha.. De två är roliga och bra konditionsträning om man kör hårt. Och man tar det lite lugnare svettas man inte lika mycket. Kör lite armhävningar och plankan också.

    åh hopprep körde jag mycket förr, måste verkligen ta tag i träningen. Jag vet ju att man får mer energi och ork av att träna men psykiskt är jag så trött att jag fått för mig att det inte är bra att pressa kroppen  när man är i det stadiet typ ett utmattnings stadie. Men lätt träning måste jag ju klara av. Eftersom jag klarar av att promenera från och till.

    nån mer som vill skriva om dem tränar?

    Jag tränar styrketräning. Det går lite upp och ner och ibland blir det uppehåll, men totalt sett har det varit superbra,både fysiskt och psykiskt. Det som är så bra är att det är effektivt och det märks verkligen att man blir starkare, särskilt i början.  Jag brukar bara köra tre övningar per pass och använder oftas bara skivstång och hantlar.Gillar att det känns kort och effektivt. Kettlebells,maskiner mm finns ju också, man kan testa lite vad man gillar. Trick 1 för att komma igång tycker jag är att börja med vikter som känns nästan fånigt lätta. Trick 2 är att skriva upp vilka övningar, vikter och antal set och repetitioner man använt, varje pass, och öka belastningen sakta,sakta. När man sen kan följa  att man faktiskt blivit starkare och gjort framsteg så ger det extra motivation att fortsätta. Älskar styrketräning och då har jag aldrig varit någon sportig person alls.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.