Hem > Forum > Livet > Tankarna tar över..

Tankarna tar över..

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag har problem med mina tankar, och den senaste tiden så har det blivit illa. Jag vaknar vid 14-15 och somnar runt 6-7.

  Tänker jag på att jorden ska gå under så känns det verkligen som att jorden ska gå under och då får hela min kropp panik. Det känns bokstavligt talat som om jag åker ner för en berg-och-dalbana.  Så antingen måste jag röra på mig hela tiden för att skaka av mig känslan, eller så måste jag titta på Aftonbladet eller Twitter för att se om det står något. Det är så extremt löjligt egentligen men det började 2012 när majakalendern tog slut. Går detta att identifiera, och har någon gått igenom samma sak?

  Hej,
  Jag gissar att det är både en stress och oro att vara i detta tillstånd? Kanske längtar du efter att slippa uppleva detta och få vila ordentligt?
  Hjärnans huvudfunktion är ju att tänka och det gör den automatiskt. Däremot behöver vi inte tro på alla tankar, eller agera på dom. Vad skulle hända om du såg på tankarna lite mer utifrån typ, ”Det var en konstig tanke, undrar vad nästa blir?”
  Det finns även psykologer och terapefter som säkert kan ge dig stöd i att hantera tankarna på ett sätt som blir bättre för dig.

  Hoppas att du hittar något som funkar.
  Vänligen,
  Mind

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.