Hem > Forum > Livet > T h e D e v i l

T h e D e v i l

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Är det normalt att lida hela tiden?

  När jag tar upp med typ familjemedlemmar ( vågar inte ta upp det med psykiatrin ) att djävulen har mig i sitt grepp, så säger dem djävulen finns inte bla bla bla , vilket dem inte kan veta, jag kan inte VETA att djävulen finns men dem kan inte veta att han INTE finns. Så är det bara.

  det är så jävla uppenbart att jag har nån form av förbannelse över mig , 100% ,NÅN vill att jag ska lida.

  Idag har allt gått bra. pojkvännen lugn. Allt gick som rinnande vatten på mina ärenden. Fast det tog emot att göra mina ärenden. Vill helst bara sova och gråta , är så trött psykiskt.

  men jag mår skit ändå, fastän allt gick” bra” jag har kollat på youtube. Om när djävulen har attackerat ens själ. Och allt stämde in. När jag ber till gud blir jag fruktansvärt trött. Det är för att djävulen såklart inte vill att jag ska be till Gud. Han vill få mig att hata Gud.
  jag vet inte vad man ska göra ska man gå till en exorcist? Finns det ens??????

  Trådstartaren

  Hjälp!

  Tror inte på gud eller djävulen men kan definitivt känna igen mig i att känna det som att man har någon förbannelse över sig eller nåt. Allt som möjligtvis kan gå fel har i princip gått fel i mitt liv. Det är helt otroligt hur mycket man kan kämpa och att allt ändå går helt åt helvete.

  Däremot tror jag på otur. Oturen att ärva psykisk ohälsa, oturen att träffa fel personer osv.

  Hej Pink Hufehe,

  Läser du Biblen? I den finns många löften som du kan citera när du ber till Gud. Han är mycket mäktigare än Djävulen och kan rädda alla som söker Honom av hela hjärtat. Han älskar dig, Han vet tom hur många hårstå du har! Han har kontrollen och en stor och god plan med dig.

  Sluta inte be och läsa Bibeln!

   

   

  • Detta svar redigerades för 3 veckor sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum
  Trådstartaren

  Hej Pink Hufehe, Läser du Biblen? I den finns många löften som du kan citera när du ber till Gud. Han är mycket mäktigare än Djävulen och kan rädda alla som söker Honom av hela hjärtat. Han älskar dig, Han vet tom hur många hårstå du har! Han har kontrollen och en stor och god plan med dig. Sluta inte be och läsa Bibeln!

  hej nej jag läser inte bibeln, har tänkt göra det, .. men adhd typ(?) gör att jag inte kan läsa böcker tappar fokus intresse och allt vad det är

  Trådstartaren

  Tror inte på gud eller djävulen men kan definitivt känna igen mig i att känna det som att man har någon förbannelse över sig eller nåt. Allt som möjligtvis kan gå fel har i princip gått fel i mitt liv. Det är helt otroligt hur mycket man kan kämpa och att allt ändå går helt åt helvete. Däremot tror jag på otur. Oturen att ärva psykisk ohälsa, oturen att träffa fel personer osv.

  jag tror inte på otur lol , tror att allt har en mening,

  hej nej jag läser inte bibeln, har tänkt göra det, .. men adhd typ(?) gör att jag inte kan läsa böcker tappar fokus intresse och allt vad det är

  Läs ett vers i taget då och be att Gud ska prata till dig genom det så att du förstår den.

  Den finns även som ljudbok om det underlättar.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.