Hem > Forum > Livet > Svårt o livsavgörande dilemma

Svårt o livsavgörande dilemma

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag o min flickvän som e snart 15 år (Jag e snart 13) brukar jävlas med hennes bror (39 år) genom att skicka nudes o sånt till han. Han blev trots det som en pappa till mig fast via snap. När jag skulle träffa han irl för o prata lite o ha kul så skuöle vi självklart jävlas lite med varann. Jag tog på hans o han tog på min men bara för o jävlas lite. Det här spårade ut totalt. Efter redan andra dagen hade han pulla mig till orgasm o jag hade runkat han. Han skulle stanna i 4 dagar så när han åkte hem så hade vi kysst varann, hångla, han hade pullat mig till orgasm, jag hade runkat han, jag hade sugit av han, han hade slickat mig, vi hade kramats (alltså vanlig kram inte sex) o vi hade hållt hand. Vi var hos min syrra som e inneboende. Hyresvärdens ex såg oss o sa det till hyresvärden som sa det till min syrra. Jag hade pratat med han o allt var förlåtet o jag hade släppt det när jag fick veta att det var anmält. Jag ska på förhör imorn o jag vet inte om jag ska ljuga eller inte. Om jag säger sanningen så åker han fast o min flickvän som bor hos han får bo hos sin pappa (som hon vad jag förstår inte gillar). Hon vill att jag ljuger o jag vill ljuga Men vet att de e olagligt. Vill bara sluta leva nu. Har varit så mycket den senaste tiden med polis o socialtjänst. Jag orkar inte längre nu.

  Jag o min flickvän som e snart 15 år (Jag e snart 13) brukar jävlas med hennes bror (39 år) genom att skicka nudes o sånt till han. Han blev trots det som en pappa till mig fast via snap. När jag skulle träffa han irl för o prata lite o ha kul så skuöle vi självklart jävlas lite med varann. Jag tog på hans o han tog på min men bara för o jävlas lite. Det här spårade ut totalt. Efter redan andra dagen hade han pulla mig till orgasm o jag hade runkat han. Han skulle stanna i 4 dagar så när han åkte hem så hade vi kysst varann, hångla, han hade pullat mig till orgasm, jag hade runkat han, jag hade sugit av han, han hade slickat mig, vi hade kramats (alltså vanlig kram inte sex) o vi hade hållt hand. Vi var hos min syrra som e inneboende. Hyresvärdens ex såg oss o sa det till hyresvärden som sa det till min syrra. Jag hade pratat med han o allt var förlåtet o jag hade släppt det när jag fick veta att det var anmält. Jag ska på förhör imorn o jag vet inte om jag ska ljuga eller inte. Om jag säger sanningen så åker han fast o min flickvän som bor hos han får bo hos sin pappa (som hon vad jag förstår inte gillar). Hon vill att jag ljuger o jag vill ljuga Men vet att de e olagligt. Vill bara sluta leva nu. Har varit så mycket den senaste tiden med polis o socialtjänst. Jag orkar inte längre nu.

  God kväll här på MiND Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / tråd här ovan.

  * SNÄLLA, MiND Volontärer eller Moderatorerna kan ni svara i detta inlägget / tråden.

  På återseende…

  Hej,

  Förstår att du uppfattar din situation som besvärlig just nu och att du behöver stöd. Rekomenderar dig att gå in på BRIS hemsida där det finns en del tips för hur du ska kunna må bättre här och nu, klicka här: https://www.bris.se/natt-pa-bris/?redirect=http%3a%2f%2fwww.bris.se%2ffor-barn-och-unga%2fprata-med-en-kurator%2f

  Om du behöver akut hjälp pga. hur du känner och mår så ska du ringa 112.

  Ta hand om dig! /Moderator på MiND

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.