Hem > Forum > Livet > Självmordstankarna börjar komma igen…

Självmordstankarna börjar komma igen…

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10
 • Jag har bra betyg, jag har ”vänner”, jag har mina föräldrar. Jag har allting jag skall ha på rätt plats men inte vid rätt tillfälle eller rätt tidpunkt, tro mig när jag skriver detta gråter jag, folk kommer bry sig i början men efter ett tag kommer jag vara ett minne bara. Jag behöver inte existera, jag behöver inte finnas, jag vill vara perfektion, jag vill vara den tjejen killarna faller för, jag vill vara den tjejen tjejerna skulle döda att ha som en vän men tyvärr har jag hjärtat på fel ställe apperantly. Vad ska man ta sig till när allt man ser i spegeln är ett 18 årigt misstag och som gömmer sina känslor inom sig men sedan tar ut de på kvällarna, jag har folk fast inte de jag önskar att jag hade. Jag vill inte leva såhär längre, hoppas ni alla som är där ute och ser detta lever det livet ni vill leva och lev det till fullo, håll er till äkta vänner, håll er till era drömmar, gör det jag inte kan. because IM DONE… När ens mörka tankar har börjat igen bygger man upp en fasad för att inte såra folk eller göra folk obehagliga. Well welcome to my life.

  Varje dag jag vaknar upp är som en utmaning, jag försöker och försöker men ingenting faller på rätt plats, ingenting makes sence no more. Tack till er som tar er tiden att läsa detta, jag kommer försöka men truth is, är trött på det vill bara vakna upp till glada mig igen. Ha en bra dag!

  För några år sen försökte jag ta mitt liv genom att jag tog min dåvarande sambos medicin. Allt var bara nattsvart och jag orkade helt enkelt inte bry mig om någonting. Allt kändes bara tomt och meningslöst. Efter att jag efter en stund började känna hjärtklappning och problem med att andas kom paniken. Vad höll jag på med? Jag ringde 112 och mötte sen min sambo ute innan ambulansen kom.
  För att göra en lång historia kort, så är jag idag glad över att jag misslyckades. Det är så mycket fint jag hade missat.
  Nu är dock mitt stora problem ensamheten. Jag har sen ett år bott hemma hos mina föräldrar som jag älskar men inte ger mig någonting av att umgås med. Jag har inget socialt liv och även om jag hade så går det inte pga av pandemin.
  Jag känner att jag successivt håller på att bli knäpp. Det enda har kan göra på dagarna är att läsa. Pluggar till undersköterska.

  Trådstartaren

  För några år sen försökte jag ta mitt liv genom att jag tog min dåvarande sambos medicin. Allt var bara nattsvart och jag orkade helt enkelt inte bry mig om någonting. Allt kändes bara tomt och meningslöst. Efter att jag efter en stund började känna hjärtklappning och problem med att andas kom paniken. Vad höll jag på med? Jag ringde 112 och mötte sen min sambo ute innan ambulansen kom. För att göra en lång historia kort, så är jag idag glad över att jag misslyckades. Det är så mycket fint jag hade missat. Nu är dock mitt stora problem ensamheten. Jag har sen ett år bott hemma hos mina föräldrar som jag älskar men inte ger mig någonting av att umgås med. Jag har inget socialt liv och även om jag hade så går det inte pga av pandemin. Jag känner att jag successivt håller på att bli knäpp. Det enda har kan göra på dagarna är att läsa. Pluggar till undersköterska.

   

  Jag beklagar att du kände så då och är tacksam att du fortfarande är vid liv, det är kanske inte en så bra lösning trots allt, hoppas du mår bättre nu vilket du verkar göra och är glad för din skull! Ja att bo hemma med sina föräldrar är inte det roligaste nu är du säkert lite äldre än mig men det jag vill säga är att jag ska försöka pill it together 🙂 , ja pandemin är en katastrof för oss alla. Fortsätt på den rätta vägen och lycka till med plugget.

  Mvh Mig

  Nyfiken fråga, vad får dig att sträva efter denna perfektion?

  jag menar varför inte sträva efter att stärka dig själv istället? Vad du själv tycker är så mycket viktigare än andra. Jag skulle döda för att må bra och känna mig riktigt jäkla bra i mig själv. Jag beundrar de människor som gör det.
  Jag är 19 och allt jag någonsin sett när jag sett mig själv i spegeln är också ett misstag, någon som aldrig kommer vara bra nog. Men för vem? Vem behöver jag va bra nog för?
  desto mer du gömmer dina känslor desto mer kommer de trycka på och vilja ut. Låt de vara det är så jäkla skönt att bara låta sig känna allt ibland. Få känna som att man släpper alla känslor fria och kunna ta ett nytt lätt andetag och börja sortera alla känslor.

  Jag hanterar känslor jag förtryckt hela mitt liv än idag. Varje dag har varit en utmaning för mig med. Det är det fortfarande. Vissa dagar tar jag mig inte ur sängen men vet du vad, det är okej. Ibland behöver man inte orka ta sig ur sängen heller. Ibland behöver man få andas. Sätt löjligt och jag menar löjligt låga mål för dig själv, vad du vill orka nästa dag. Mitt mål idag var att ta mig ur sängen för att duscha, det tog 6timmar men jag gjorde det. Och jag måste säga att det kändes bra att orka det. Att nå målet ja satt. Tillslut så höjer det ens självkänsla, extremt sakta ja men hellre det än inte alls.

  angående socialt liv. Jag är likadan, hade det inte varit för skolan hade jag inte pratat med någon om dagarna.
  Kanske hitta något forum att diskutera saker med andra underlättar? Angående det du pluggar kanske? Något som du känner att du är bra på?

  När det är som värst brukar jag gå på promenader.
  Dunka den musik som du är i mood för, gå ut och gå. Jag går inte fort om du tror det, jag går och strosar mig fram men det underlättar. På somrarna brukar ja lägga mig på en filt i någon park, ensam som en galen människa men fuck it vem bryr sig om 100år? Lyssna på musik och bara andas.

  kanske vore något för dig, eller någon sport att uttrycka känslorna dina i?

  slutsats av mitt svammel, försök stanna upp och andas ibland, känn allt du känner. Känslor är inte alltid något man måste göra något åt. De får bara finnas också.

  Trådstartaren

  Nyfiken fråga, vad får dig att sträva efter denna perfektion? jag menar varför inte sträva efter att stärka dig själv istället? Vad du själv tycker är så mycket viktigare än andra. Jag skulle döda för att må bra och känna mig riktigt jäkla bra i mig själv. Jag beundrar de människor som gör det. Jag är 19 och allt jag någonsin sett när jag sett mig själv i spegeln är också ett misstag, någon som aldrig kommer vara bra nog. Men för vem? Vem behöver jag va bra nog för? desto mer du gömmer dina känslor desto mer kommer de trycka på och vilja ut. Låt de vara det är så jäkla skönt att bara låta sig känna allt ibland. Få känna som att man släpper alla känslor fria och kunna ta ett nytt lätt andetag och börja sortera alla känslor. Jag hanterar känslor jag förtryckt hela mitt liv än idag. Varje dag har varit en utmaning för mig med. Det är det fortfarande. Vissa dagar tar jag mig inte ur sängen men vet du vad, det är okej. Ibland behöver man inte orka ta sig ur sängen heller. Ibland behöver man få andas. Sätt löjligt och jag menar löjligt låga mål för dig själv, vad du vill orka nästa dag. Mitt mål idag var att ta mig ur sängen för att duscha, det tog 6timmar men jag gjorde det. Och jag måste säga att det kändes bra att orka det. Att nå målet ja satt. Tillslut så höjer det ens självkänsla, extremt sakta ja men hellre det än inte alls. angående socialt liv. Jag är likadan, hade det inte varit för skolan hade jag inte pratat med någon om dagarna. Kanske hitta något forum att diskutera saker med andra underlättar? Angående det du pluggar kanske? Något som du känner att du är bra på? När det är som värst brukar jag gå på promenader. Dunka den musik som du är i mood för, gå ut och gå. Jag går inte fort om du tror det, jag går och strosar mig fram men det underlättar. På somrarna brukar ja lägga mig på en filt i någon park, ensam som en galen människa men fuck it vem bryr sig om 100år? Lyssna på musik och bara andas. kanske vore något för dig, eller någon sport att uttrycka känslorna dina i? slutsats av mitt svammel, försök stanna upp och andas ibland, känn allt du känner. Känslor är inte alltid något man måste göra något åt. De får bara finnas också.

   

  Tack för ditt svar, grejen är den att perfektion i någons ögon är så viktigt för mig då jag känner att jag vill vara alla till lags. Jag vet att detta är omöjligt för att de alltid kommer att finnas folk som inte gillar mig men det är en jobbig känsla att känna konstant, beklagar över ditt mående men riktigt jävla fantastiskt att du sätter upp små mål för dig själv i vardagen för att kunna klara av de du vill. Jag menar det är ganska smart om man tänker efter att sätta upp små, logiska mål som tar sig igenom vardagen.

  skola och de jag studerar funkar bra men det är bara stressigt som fan nu sista året sen att jag är en övertänkare på de hjälper inte heller, övertänker allt, minsta lilla detalj i mitt liv och de är så störigt men kan inte ändra på det. Jag tränar eller gymmar ganska ofta, älskar det, tänker inte så mycket på allt det andra då, jag är motiverad i livet till en viss del i alla fall att klara av vissa grejer medans jag har dessa messed up tankar om självmord… hoppa allt funkar för dig numera, återigen oerhört tacksam för ditt fina svar.

  ska ta mig an dina tips och råd, mvh Mig 😀

  Tack för ditt svar, grejen är den att perfektion i någons ögon är så viktigt för mig då jag känner att jag vill vara alla till lags. Jag vet att detta är omöjligt för att de alltid kommer att finnas folk som inte gillar mig men det är en jobbig känsla att känna konstant, beklagar över ditt mående men riktigt jävla fantastiskt att du sätter upp små mål för dig själv i vardagen för att kunna klara av de du vill. Jag menar det är ganska smart om man tänker efter att sätta upp små, logiska mål som tar sig igenom vardagen. skola och de jag studerar funkar bra men det är bara stressigt som fan nu sista året sen att jag är en övertänkare på de hjälper inte heller, övertänker allt, minsta lilla detalj i mitt liv och de är så störigt men kan inte ändra på det. Jag tränar eller gymmar ganska ofta, älskar det, tänker inte så mycket på allt det andra då, jag är motiverad i livet till en viss del i alla fall att klara av vissa grejer medans jag har dessa messed up tankar om självmord… hoppa allt funkar för dig numera, återigen oerhört tacksam för ditt fina svar. ska ta mig an dina tips och råd, mvh Mig 😀

   

  absolut förstår precis den känslan. Men du måste typ bryta det mönstret du har för det blir en ond spiral. Ett tips försök vända tanken av att vara perfekt för andra, eller andra till lags. För du har ju insikten att se att det är omöjligt för alla och slösar enbart din energi. Om och när du väl får de tankarna, stanna upp och ta ett andetag. Om formulera den frågan till hur är jag mig själv till lags? Vad kan jag göra som jag vet får mig må bättre? Sen lovar ja dig inte att det hjälper varje gång eller ens någon det är från person till person. Börja med att va dig själv till lags och försök bryt spiralen.
  jag är inte en omtyckt filur jag heller men så länge jag är i peace med min egen själ så är det ingen fara. Sätt dig själv som högsta prioritet. Oavsett vad den där lilla djävulen på din axel säger. Du kan du med!💕

  Men nej jag klarar inte det jag vill, jag vill gå till skolan 100% men jag tar mig dit kanske 30% per vecka. Men så länge den siffran är högre än 0 är jag jävligt stolt. Du borde också va jävligt stolt över dig själv det är jag!

  jag använder mig av en kalender där jag skriver upp mina dags mål istället för att sätta en stress över att behöva komma ihåg mina mål. Jag skriver det ofta kvällen innan (rekommenderar inte att börja med att skriva det på kvällarna det kan bli en trigger för övertänkandet) eller på morgonen och går igenom de på kvällen. Bockar av de mål jag nått. De dagar ja inte når några brukar jag ta mig en kopp chai te😂 får mig alltid på bättre humör och bockar av någon film från en lista jag vill se igenom. Men det är inte en dans på rosor vissa dagar suger också. Det är tufft men kan jag kan du!

  jag övertänker extremt. Jo jag tror du visst kan ändra på det. om och när du inser att du övertänker bryt mönstret. Ta ett andetag, en promenad, en kopp kaffe va vet jag. Lägg upp en plan för din nästa träning? Något som bryter de tankar du har. Ta en dusch, lyssna på musik eller gör en lista av filmer du vill se. Vad än som funkar för dig.

  De tankarna kryper in hos mig med. Fler gånger än jag önskar. Men försöker hålla mig positiv vända på den tanken som triggat mig till att leta en lösning med mig vid liv. Går det inte tar jag oftast hjälp av någon i min närhet, men brukar vara lite ful smart och säga att jag behöver råd för att hjälpa en gammal vän som känner så. Fast jag egentligen pratar om mig själv. Brukar känna mig som mindre av en börda när det inte är ”mig” det handlar om.

  och ja fyyyy jag diggar det inte heller. Usch för sista året, bygger massa prov och inlämningar på hög för tillfället 😂 men det ligger i min planering så bit för bit lååååångsamt så minskar den lite. 😉 hang in there, rasie your head and walk like a badass 🤪

  Trådstartaren

  absolut förstår precis den känslan. Men du måste typ bryta det mönstret du har för det blir en ond spiral. Ett tips försök vända tanken av att vara perfekt för andra, eller andra till lags. För du har ju insikten att se att det är omöjligt för alla och slösar enbart din energi. Om och när du väl får de tankarna, stanna upp och ta ett andetag. Om formulera den frågan till hur är jag mig själv till lags? Vad kan jag göra som jag vet får mig må bättre? Sen lovar ja dig inte att det hjälper varje gång eller ens någon det är från person till person. Börja med att va dig själv till lags och försök bryt spiralen. jag är inte en omtyckt filur jag heller men så länge jag är i peace med min egen själ så är det ingen fara. Sätt dig själv som högsta prioritet. Oavsett vad den där lilla djävulen på din axel säger. Du kan du med!💕 Men nej jag klarar inte det jag vill, jag vill gå till skolan 100% men jag tar mig dit kanske 30% per vecka. Men så länge den siffran är högre än 0 är jag jävligt stolt. Du borde också va jävligt stolt över dig själv det är jag! jag använder mig av en kalender där jag skriver upp mina dags mål istället för att sätta en stress över att behöva komma ihåg mina mål. Jag skriver det ofta kvällen innan (rekommenderar inte att börja med att skriva det på kvällarna det kan bli en trigger för övertänkandet) eller på morgonen och går igenom de på kvällen. Bockar av de mål jag nått. De dagar ja inte når några brukar jag ta mig en kopp chai te😂 får mig alltid på bättre humör och bockar av någon film från en lista jag vill se igenom. Men det är inte en dans på rosor vissa dagar suger också. Det är tufft men kan jag kan du! jag övertänker extremt. Jo jag tror du visst kan ändra på det. om och när du inser att du övertänker bryt mönstret. Ta ett andetag, en promenad, en kopp kaffe va vet jag. Lägg upp en plan för din nästa träning? Något som bryter de tankar du har. Ta en dusch, lyssna på musik eller gör en lista av filmer du vill se. Vad än som funkar för dig. De tankarna kryper in hos mig med. Fler gånger än jag önskar. Men försöker hålla mig positiv vända på den tanken som triggat mig till att leta en lösning med mig vid liv. Går det inte tar jag oftast hjälp av någon i min närhet, men brukar vara lite ful smart och säga att jag behöver råd för att hjälpa en gammal vän som känner så. Fast jag egentligen pratar om mig själv. Brukar känna mig som mindre av en börda när det inte är ”mig” det handlar om. och ja fyyyy jag diggar det inte heller. Usch för sista året, bygger massa prov och inlämningar på hög för tillfället 😂 men det ligger i min planering så bit för bit lååååångsamt så minskar den lite. 😉 hang in there, rasie your head and walk like a badass 🤪

   

  ja att planera kanske är en bra idé ändå, jag förstår vad du menar med att kanske inte göra de på natten elle kvällen då jag övertänker konstant… det är kul att höra att du kämpar och det skall du ha cred för osså! Glöm inte att du är toppen på ditt sätt precis som du är.

  jag försöker att hålla mig ifrån dåliga situationer och inte att ta till dåliga medel eller saker för att känna en tillfredsställande känsla som jag vet påverkar mig negativt i längden men ibland kan my Dumb ass Brain inte fatta de riktigt. Det är riktigt smart att du är lite sån ful smart och när du ska fråga så frågar du om en vän så att säga kanske borde ta till det själv…

   

  tack för att du svarade verkligen uppskattar dig, din positiva energi och hur du resonerar kring grejer verkligen , du är en riktig bra person inuti tror jag , känner ju ej dig men du fattar. Är du tjej eller kille om jag får fråga? Jag skall försöka fokusera på mig själv och ingen annan, det är smart och flera har sagt det i flera år men de funkar inte med att några säger de ibland måste höra detta ett par gånger ofta hahahah!! Yes imma be a badass Och du med för din egen skull! ❤️😊🙏🏽

  Mvh Mig

  ja att planera kanske är en bra idé ändå, jag förstår vad du menar med att kanske inte göra de på natten elle kvällen då jag övertänker konstant… det är kul att höra att du kämpar och det skall du ha cred för osså! Glöm inte att du är toppen på ditt sätt precis som du är. jag försöker att hålla mig ifrån dåliga situationer och inte att ta till dåliga medel eller saker för att känna en tillfredsställande känsla som jag vet påverkar mig negativt i längden men ibland kan my Dumb ass Brain inte fatta de riktigt. Det är riktigt smart att du är lite sån ful smart och när du ska fråga så frågar du om en vän så att säga kanske borde ta till det själv… tack för att du svarade verkligen uppskattar dig, din positiva energi och hur du resonerar kring grejer verkligen , du är en riktig bra person inuti tror jag , känner ju ej dig men du fattar. Är du tjej eller kille om jag får fråga? Jag skall försöka fokusera på mig själv och ingen annan, det är smart och flera har sagt det i flera år men de funkar inte med att några säger de ibland måste höra detta ett par gånger ofta hahahah!! Yes imma be a badass Och du med för din egen skull! ❤️😊🙏🏽 Mvh Mig

   

  kul du uppfattar mig som positiv satt och funderade igår om jag numera har för få spärrar och var föör ärlig av mig hehe 😂

  det är något du bör ha cred för med! Att söka dig hit o söka stöd är stort gjort!

  jo men det är klart det händer att man blir irrationell. Försök bara inte va så hård mot dig själv när det väl händer för det kommer med stor sannolikhet hända någon gång igen vare sig om det är imorgon eller om 10 år.

  ja jo jag har alltid känt mig som en börda (barndoms trauma osv osv) därav alltid svalt alla känslor och aldrig sökt den hjälp jag hade behövt, nekat mig själv stöd av andra för truaman etsats sig fast så hårt att ja inte kunde släppa in någon. Så min sätt att gå runt problemet att söka hjälp till mig själv blev att prata om en ”vän”. För oavsett vad det handlade om var det aldrig någon som dömde mig eller såg mig annorlunda för såklart visste de ju inte att det egentligen var mig jag pratade om.

  du borde absolut testa det om du känner att du vill ha råd från någon och inte vill att de ska veta att det handlar om dig! 🙂

  Tack verkligen det är fint sagt av dig!

  jag tror absolut du har hjärtat på rätt ställe men inte personer omkring dig som ser det. O vet du va fack dom. De förtjänar inte dig. Du förtjänar bättre.

  mja det spelar ingen roll hur många gånger andra säger det till dig, det handlar mer om att du själv behöver komma till den insikten och känna att du vill förändra ditt mönster. För allt börjar med dig, du är den som håller i bollen så det är upp till dig när du tänker slå ditt slag 🙂

  i’m not a boy, what am I? 😉

  Trådstartaren

  kul du uppfattar mig som positiv satt och funderade igår om jag numera har för få spärrar och var föör ärlig av mig hehe 😂 det är något du bör ha cred för med! Att söka dig hit o söka stöd är stort gjort! jo men det är klart det händer att man blir irrationell. Försök bara inte va så hård mot dig själv när det väl händer för det kommer med stor sannolikhet hända någon gång igen vare sig om det är imorgon eller om 10 år. ja jo jag har alltid känt mig som en börda (barndoms trauma osv osv) därav alltid svalt alla känslor och aldrig sökt den hjälp jag hade behövt, nekat mig själv stöd av andra för truaman etsats sig fast så hårt att ja inte kunde släppa in någon. Så min sätt att gå runt problemet att söka hjälp till mig själv blev att prata om en ”vän”. För oavsett vad det handlade om var det aldrig någon som dömde mig eller såg mig annorlunda för såklart visste de ju inte att det egentligen var mig jag pratade om. du borde absolut testa det om du känner att du vill ha råd från någon och inte vill att de ska veta att det handlar om dig! 🙂 Tack verkligen det är fint sagt av dig! jag tror absolut du har hjärtat på rätt ställe men inte personer omkring dig som ser det. O vet du va fack dom. De förtjänar inte dig. Du förtjänar bättre. mja det spelar ingen roll hur många gånger andra säger det till dig, det handlar mer om att du själv behöver komma till den insikten och känna att du vill förändra ditt mönster. För allt börjar med dig, du är den som håller i bollen så det är upp till dig när du tänker slå ditt slag 🙂 i’m not a boy, what am I? 😉

   

  Ja men absolut, alla har sina sätt att hantera sina problem och sitt mående på. Du isolerade dig själv genom att inte söka hjälp direkt som jag uppfattade det och valde istället att söka hjälp via råd för en väns skull. Det är en briljant plan som jag nämnde och tycker du att det funkar för dig så skall du såklart fortsätta med det så.

  Jag tycker kanske du borde testa att kanske bara försöka öppna upp dig till någon du verkligen vet att du kan snacka med nästa gång när du mår dåligt eller känner en viss ångest över något, vet att du har din vana men det kan vara riktigt skönt ibland. Du äger ! glöm ALDRIG det!

  jag är ganska hård mot mig själv och har alltid varit i mina 18 år jag levt, men försöker att ändra på det för varje dag som går, mark my word!

  Im not a boy either, what am I? HAHAH du är alltså en tjej. Well inte för att jag kan ditt namn men ”tjej” tack för alla dina svar och alla dina fantastiska och underbara råd. Du är mycket mer än vad du tror!

  Mvh Mig <3!

  Ja men absolut, alla har sina sätt att hantera sina problem och sitt mående på. Du isolerade dig själv genom att inte söka hjälp direkt som jag uppfattade det och valde istället att söka hjälp via råd för en väns skull. Det är en briljant plan som jag nämnde och tycker du att det funkar för dig så skall du såklart fortsätta med det så. Jag tycker kanske du borde testa att kanske bara försöka öppna upp dig till någon du verkligen vet att du kan snacka med nästa gång när du mår dåligt eller känner en viss ångest över något, vet att du har din vana men det kan vara riktigt skönt ibland. Du äger ! glöm ALDRIG det! jag är ganska hård mot mig själv och har alltid varit i mina 18 år jag levt, men försöker att ändra på det för varje dag som går, mark my word! Im not a boy either, what am I? HAHAH du är alltså en tjej. Well inte för att jag kan ditt namn men ”tjej” tack för alla dina svar och alla dina fantastiska och underbara råd. Du är mycket mer än vad du tror! Mvh Mig <3!

   

  Så, först o främst ber ja om ursäkt att ja inte svarat.
  Livet tog en vändning ner i svarta hålet igen som jag inte ville ta. Och jag ber om ursäkt om jag inte låter någe vidare positiv men det är för jag i nuläget inte är det.

  Att söka hjälp för någon annan var min enda väg till någon form av hjälp. Det var det eller ingen hjälp alls och nej det funkar inte toppen bra men det beror mer på den komplicerade situation jag är i och inte själva ”planen”.

  Tyvärr är det inte möjligt även om ja skulle vilja. Då jag utsätter mig själv för fara om jag skulle söka hjälp för mig.

  130% säkerhet att jag skulle bli inlagd om jag var ärlig. Då de självmordstankar/drömmar och planer jag för tillfället har är för grova.

  Och förmodligen skulle polis och en utredning av brott uppdagas igen. För tillfället har jag knappt energi till att andas så att gå igenom en hel sån process är inte något jag orkar.

  Nog om mig.

  Hur går det för dig?

  Känns det någe bättre?
  har du hittat något som funkar för dig?

  Haha precis och du med då 😉

  Med vänlig hälsning, E

  Trådstartaren

  Så, först o främst ber ja om ursäkt att ja inte svarat. Livet tog en vändning ner i svarta hålet igen som jag inte ville ta. Och jag ber om ursäkt om jag inte låter någe vidare positiv men det är för jag i nuläget inte är det. Att söka hjälp för någon annan var min enda väg till någon form av hjälp. Det var det eller ingen hjälp alls och nej det funkar inte toppen bra men det beror mer på den komplicerade situation jag är i och inte själva ”planen”. Tyvärr är det inte möjligt även om ja skulle vilja. Då jag utsätter mig själv för fara om jag skulle söka hjälp för mig. 130% säkerhet att jag skulle bli inlagd om jag var ärlig. Då de självmordstankar/drömmar och planer jag för tillfället har är för grova. Och förmodligen skulle polis och en utredning av brott uppdagas igen. För tillfället har jag knappt energi till att andas så att gå igenom en hel sån process är inte något jag orkar. Nog om mig. Hur går det för dig? Känns det någe bättre? har du hittat något som funkar för dig? Haha precis och du med då 😉 Med vänlig hälsning, E

  Jag ber så mycket om ursäkt för sent svar, helt ärligt så tar jag studenten om 3 dagar när jag skriver detta, det känns skönt men inte verkligt. Jag klarade skolan med toppen betyg sista året men det känns inte nog. Mitt mående har tagit en vändning då jag skapat lite av en hypokondriker utav mig själv.

  Detta menar jag med att min ångest styrs nu mestadels utav min hälsa, känner ofta efter utav symptom och ända sedan jag hade corona har jag testat mig oavsett ifall mina symptom ej varit starka. Mitt live består utav drömmar som jag vill förverkliga men det är svårt med detta mående, skall ej klaga då du mådde hemskt kansek fortfarande gör och finns verkligen här med råd och den hjälpen jag kan erbjuda.

  Folk bryr sig om dig och so do i. Allting blir bättre, som jag säger till alla men känns inte så verkligt för mig, det kommer och går i massa olika perioder, tyvärr. Mamma fick cancer för drygt en månad sedan och har opererat sig, hon mår bättre men det är fortfarande inte 100% säkert.

  Mvh S. 🙂

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
10

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.