Hem > Forum > Livet > ÖVERLEVA inte LEVA…

ÖVERLEVA inte LEVA…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • dem senaste typ sju åren har allting bara handlat om att ÖVERLEVA för mig. Jag har kämpat och kämpat och kämpat och lidit och lidit och lidit, ja jag har velat hoppa från broar, men har lovat mig själv att aldrig utsätta mina nära och kära för den smärtan. och tänker aldrig svika det löftet. mycket av det beror på att mitt syskon varit illa däran, och jag kände hur förkrossad jag skulle bli om den lyckades ta sitt liv.

    så som sagt i sju års tid bara överleva överleva överleva överleva. inte LEVA.

    vad är meningen med det? när det aldrig tar slut och man aldrig får börja “leva” vad är MENINGEN?

    när lidandet pågår så JÄVLA LÄNGE och aldrig tycks ta slut?? jag kämpar och ber kämpar och ber gör allt jag kan för att det ska bli bättre men det blir aldrig bättre. Har länge tänkt att Gud har svikit mig.. och att djävulen har satt klorna i mig,,, men varför?? JAG VILL bara ha ett SVAR. men det vet jag ju att det får man först när man dör.

    alkohol och tabletter missbrukar jag för att få nån form av flykt, men det resulterar aldrig i nåt bra direkt speciellt inte alkohol.

    vad i helvete ska jag göra Gud? Ja man är desperat när man som jag som aldrig ens läst bibeln ber till Gud men grejen är…..ja ja livet är ett enda kämpande med lite ljusglimtar här och där men DET ÄR NÅT FEL PÅ MITT LIV! DET ÄR JAG ÖVERTYGAD OM.Det är uppenbart att NÅGON vill att jag ska lida. och då är det enda jag kommer att tänka på  förutom svart magi som jag ändå inte direkt tror på, att Gud eller Djävulen har ett finger med i spelet. vad ska jag göra go bananas på ett kors?????????????? spika upp mig själv på ett kors och skrika se GUD NU LIDER JAG VERKLIGEN PRECIS SOM DU VILL!!!

    Jag lackar ur på livet.

     

     

    Avatar

    <3 Jag tror du har haft enormt otur.. Alltså otur i att du fick den pappan som du fick. Otur i att din mamma sedan blev mer behövande av hjälp i stället för att hon kunde hjälpa och stödja dig i allt detta. Hjälpa dig ur den här livssituationen som du hamnat i. Pojkvännen som du träffade råkade ha den där beroende-genen som gjorde honom till en missbrukare.

    Mitt liv är ungefär lika bedrövligt, tror jag. Jag har också haft otur. Framför allt med kroniska fysiska sjukdomar. Föräldrar som inte gick i terapi innan, eller under tiden, de hade barn hemma. Som skadade oss och gav oss mén för livet. Oskyldiga barn, liksom. Jag har också många gånger undrat: varför?

    Känner också att jag överlevt snarare än fått leva. Jag har dock inte tappat hoppet (ännu).

    Du är inte ensam.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.