Hem > Forum > Livet > Otajming

Otajming

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Upplever mest hela tiden att jag är i otakt och i osynk i mitt egna liv.

  För ett par år sedan hade jag tyckt det vore rena drömmen att det plingade så mycket i telefonen. Hade gladligen kastat mig ut och känt mig jättepopulär. Men nu som nästan 40 åring har jag helt andra behov och det är lugn och ro, vill helst inte alls ut och dricka öl på skrikiga ställen utan jag vill ha väninnor som jag kan träffa över en kopp te i nyktert tillstånd. Eller gå på promenader och prata om livet. Jag vill övh inte ha några ”äventyr” med oförutsägbara killar. Men det är vad som serveras..

  Jag köpte även en lägenhet för några år sedan, en bostadsrätt, men lägenheten var så liten och det var helt horribelt att bo i den. Övertygad igen om att jag hade älskat den om jag då hade varit max 25 år. Så det blev snarare förnedrande. Kämpade som ett as för att köpa en drömlägenhet men det gick fullständigt åt helvete (det var mer grejer med den lägenheten).

  Samma gäller studierna, jag skiter fullständigt i om jag får högsta betyg eller bra omdömen av lärarna. Som yngre däremot hade jag seglat på små moln – växt av den feedbacken.

  Mina syskonbarn verkar fullständigt älska mig också och vill ses gärna hela tiden. Det berättar både mina syskon och mina föräldrar. Också något som värmde mitt hjärta och betydde allt för flera år sedan men idag önskar jag ju att jag hade egna. Det gör faktiskt också ont i mig att investera min kärlek och omsorg i andras barn, även om det såklart är värdefullt det också. Ni fattar säkert vad jag menar.

  Killar i 25-års åldern som plötsligt visar enormt intresse. När jag var i den åldern och då väl borde ha stadgat mig för att sedan skaffa barn och gifta mig, tyckte jag inte alls kollade åt mitt håll då. Men nu. Nu gör de det.

  Allt är försent. Förstår inte alls hur man matchar sina nutida behov och drömmar med omvärlden. Rädd att det alltid ska fortsätta såhär. Bara eftersläpningar och där jag blir sorgsen och känner mig likgiltig inför det som ”ges”.

  Hej, försök att vara mer aktiv i att själv att skapa det du vill ha kanske, om du inte redan gör det? Låter ju inte som att du har ovanliga eller konstiga behov. Tex om du vill umgås nyktert bjud hem vänner på en mysig brunch en söndag eller boka gruppträningspass tillsammans? Hitta på roliga aktiviteter som du själv vill göra och hör om någon vill hänga på. Gå på en dejtingapp om du är singel och fokusera bara på vem du vill ha och vill prata med och sålla bort resten. Mycket i livet handlar om att skapa det själv har jag förstått och fokusera på det man vill. Det man fokuserar på växer och manifesteras till sin verklighet tillslut. Umgås också med positiva människor som vill lyssna och bryr sig och pushar om det behövs. Det var dom råden jag kom på:-)

  Trådstartaren

  <3 Du har förstås rätt!

  Om det ska ske någon förändring här är det jag som behöver fixa det.

  Tror också gällande relationer att så mycket handlar om interaktion, hur man beter sig, snarare än om man matchar eller vad man har för personligheter. Med det sagt behöver jag snacka mer för att berätta för folk vad som passar mig och vad som absolut inte går för sig och liknande.

  Håller på och kollar lite nu efter en hund. Något jag önskat ett helt liv. Hade det varit någon i min närhet som hade mina problem eller ville ha en hund då hade jag känt kraft, energi och meningsfullhet att ordna det. Kavlat upp armarna. Men när det gäller mig själv känner jag mig oftast helt likgiltig och har noll lust. Försöker öva på det, låtsas att jag hjälper någon kär person.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.