Hem > Forum > Livet > Nykomling :)

Nykomling :)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Hej, tja!

  Ny här och pratar oftast med den jag själv är utan att själva behöva nämna det för mig. Men jag tror en del på att skrivandet kan bidra till det jag själv vill och känner om. Finns inte så mycket att leta eller se efter då jag själv ser efter på forumet om en annan som jag för det jag vill ha sagt eller veta om mig själv. Jag har sedan tidigare då en diagnos som innefattar den term som jag precis har börjat anpassa mig efter.

  Tycker om det även om jag vet att det är en tabu här om att ha och att då prata om i öppet forum där ute. Visste så märks det på mig när jag själv kommer till tals, men jag tycker om det för jag får skratta för mig själv då jag stör mig på identifikationen om en budbärare och gärna ser samspelet i mig istället samspelet för det.

  Men i enkla meningar eller tals om slag för bordet att sätta spinn på är ju den att det är rätt spännande just då under nätterna då vinden pustar rätt hårt mot fönstret. Han och dem vid sidan av honom eller tvärtom finns ju med i ruljans om samspelet på nätterna. Rätt coolt men också lite knepigt, hehe. Då jag tycker det är som en verklighet men ändå inte då jag vet att verkligheten inte alls är den samma känsla som livet då uppstår om men verkligheten om det som knyter det samman tror jag på att det är en verklighet och inte en uppfinning om det som aldrig har hänt. Man kan säga kort att jag är en teoretiker.

  Skönt att få skriva av sig, men jag kommer finnas här och kommer delta i olika ämnen och så. Ville säga hej som ny på detta forum.

   

  🙂

  Avatar

  Hmm vad trevligt med någon annan som gillar att diskutera saker. Jag hänger rätt mycket här för att jag känner att det finns många intressanta människor med erfarenheter som få har.

  Du skriver bra…

  Trådstartaren

  Tack, det är inte, alla som tycker jag skriver bra. Inte på Facebook iaf. Där är det många som hittar fel och gärna pin pointa det.

  Men jo, jag tycker om att diskutera saker. Just nu har det varit tankar om självmord, och hur det kan kosta samhället 19 miljoner för varje individ som begår självmord.

  Avatar

  Ja det är något man sällan tänker på att det kostar så mycket pengar för samhället när man tar livet av sig. Vad grundare sig summan på?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.