Hem > Forum > Livet > Nybliven mamma

Nybliven mamma

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Fick en dotter i augusti och har sedan dess inte känt igen mig själv. Jag och min man bråkar och tjafsar VARJE dag och vi har tappat i princip allt som hör förhållandet till förutom en kram då och då. Det känns som om vi förlorat varandra.
    Jag var ängslig redan innan, det har jag varit hela livet och har ångestsyndrom, men allt har blivit så mycket värre. Min separationsångest är värre än någonsin och jag oroar mig för allt. Får för mig att min man är otrogen eller att han tappat känslor för mig. Anklagar honom för allt möjligt och har nästan blivit hysterisk. Samtidigt känner jag mig nästan avtrubbad emellanåt, känslomässigt. Jag har svårt att se glädjen i att få barn och allt är bara ett enda oros- och stressmoment. Jag borde ju vara lycklig.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.