Hem > Forum > Livet > När ska allt ta slut?

När ska allt ta slut?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag är en person som helst vill fly alla tankar, känslor och jobbiga situationer. Jag vill inte veta av dom. Jag vill att allt ska vara tipp topp rosa, flygande unicorn typ. Men så är det inte. Jag är inne i en svacka. I en mörk mörk period. Denna perioden har varat länge och vet fan inte när den är över. Den kommer aldrig någonsin gå över.  Visst jag har mina ljusa stunder också. Där jag faktist mår lättare och kan vara glad och skratta på riktigt. Men det mörka överväger det ljusa just nu. Ingenting går som det ska.
    Allt går bara åt helvete. Och just nu ser jag ingen utväg alls. Jag känner ångest, skuld o skam för allt hemskt jag gjort. Och jag orkar inte med det mer. Jag orkar inte känna mer smärta. Jag orkar verkligen inte.
    Mår inte alls bra. Mycket runt omkring som händer. Det blir för mycket för min hjärna. Den går i högvarv och får aldrig vila från allt skit. Får liksom inte allt att gå runt! Hela mitt liv har raserat. 😓 känns som ingen förstår mig. När ska allt ta slut? När ska jag få må bra igen? Jag funkar inte längre. Jag står inte ut mer.

    Avatar

    Känner igen det där att hjärnan går på högvarv och inte kan slappna av, det är jobbigt!

    Ibland kan jag acceptera att det är så det är och låter tankarna snurra runt där, men ibland blir det för mycket och jag vill bara slippa allt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.