Hem > Forum > Livet > Min pappa och lillasyster har dött

Min pappa och lillasyster har dött

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Min pappa dog för 3 månader sedan väldigt oväntat i hemmet. Han va visserligen gammal å lite sjuk. Men vi hade aldrig väntat oss det. Jag har 3 systrar och en bror. Och det har varit kämpigt för oss. Då vi är väldigt nära i vår familj. Vi har även haft en del kontroverser sedan pappas död. Sen för 1 vecka sedan föll min lillasyster ihop när hon laga mat åt sina barn. Sambon hörde brandlarmet och kom ur duschen. Då låg Min lillasyster död i köket på golvet med hlr och ambulanshjälp lyckades dom starta hennes hjärta. Men hon dog sedan på iva efter några kritiska dagar. Jag å mina syskon är vuxna med egna familjer. Men jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta. Min lillasyster va min bästa vän. Men vi hade inte pratat på ett tag för varit osams. Annars brukar vi prata flera gånger dagligen. Jag vet med lite tid hade vi pratat igen, vi hade börjat skriva med varann. Men jag ha nyss börjat kunna sörja pappa och nu ska min bästa vän å lillasyster åxå bara försvinna. Å lämna efter sig 2 små pojkar på 3 å 5.  Jag vet inte hur jag ska hantera detta. Är så himla ledsen. Jag har inga barn men min sambo som är ett stort stöd. Men jag vet inte hur jag ska hantera mina familjemedlemmars död. Ibland är man nollställd och det varvas med att man totalt bryter ihop. Ja jag vet inte riktigt hur de här funkar. Ville bara anonymt prata av mig med folk ❤️

  Åh jag beklagar verkligen! Har själv haft flera familjemedlemmar som gått på kort tid och har själv inga barn/partner.

  Ville bara säga att du inte är ensam.

  Livet är värt att leva, även när det känns sågär tungt. Vi kommer ta oss förbi det här. Och kunna hylla de som gått före oss genom att leva våra liv fullt ut.

  Trådstartaren

  Ja alltså jag skulle aldrig göra nåt mot mig själv. Men jag ser inte riktigt de bra sakerna nu. Utan mest gråter. Kolla ut idag å ser det är en jätte fin solig dag. Men när ja ska gå ut så gråter jag bara. Å jag vill inte gå ut å gråta. Eller gå ut å råka träffa nån granne.

  ååJag vill inte träffa några förutom familj. Går inte ens in på affären. Utan försöker följa med men sen sitter ja bara å gråter i bilen.

  Så jag stanna inne idag. La mig på soffan å bara grät. Tills jag hede på en serie å lyckas distrahera hjärnan.  Så då gråter jag inte.  Sen kom min sambo hem å då grät jag igen tills jag ser på serier å somna. När pappa gick bort kunde jag inte sova alls . Sov 2 timmar på 1-2 dagar. Å nu när syrran gick bort är jag så himla trött å vill mest sova. Önskar jag kunde sova bort allt å vakna när de är bra. Imorgon (lördag) så ska ja åka å träffa hennes sambo å barn. De känns åxå jobbigt. Jag sörjer för min pappa å för mig men framför allt att dessa 2 små pojkar är Utan sin mamma. Dom har autism å hon va en super mamma som gjorde allt för dom. Jag vill stötta min systers egna lilla familj,  men vet inte hur, då jag själv mår så dåligt. Sen bor vi 4 timmar tur å retur ifrån dom ❤️

   

  Hur gick din resa efter dina familjemedlemmars bortgång?  Hur gjorde du?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.