Hem > Forum > Livet > Mamma i Stor sorg och saknad i brist på akut hjälp

Mamma i Stor sorg och saknad i brist på akut hjälp

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Det är en oerhört tung dag ingen kan förstå eller nånsin känna den smärta och sorg och saknad av ett barn då psykakrin som skulle hjälpa min dotter bara, drev henne till självmord, den 20/12 orkade hon inte kämpa mer hennes rop på hjälp var förgäves, att i över en veckas tid har vi och min dotter  och i  timmar få kämpa med hjälpen på psykakuten att ta in henne för att undvika självmord och sen hotar de med väktare att köra ut henne om hon inte lämnar,

  på psykakuten där läkare har ordinerat massa olika mediciner med aggressiva biverkningar bla ökad förvirring och självmordstankar, man litar på vården  och lägger livet i händerna på läkarna som ska skydda och förstå, de bedömde inte hennes läge kritiskt och bara, skickar hem henne med mediciner åter igen,

  i över 2 år har de hållit på så här, fy fan rent ur sagt för psyk vården. 😡😭

  Beklagar sorgen.

  Svensk sjukvård och psykiatri har inte fungerat på många år.

  Det verkar vara som ett lotteri om var man bor nånstans lr har tur att få träffa bra läkare och personal som bryr sig.

  Jag tror det beror på att dom har för stor arbetsbelastning!
  Hoppas du har nån att prata med, annars finns jag om det kan vara till nån hjälp!

   

  Trådstartaren

  Beklagar sorgen. Svensk sjukvård och psykiatri har inte fungerat på många år. Det verkar vara som ett lotteri om var man bor nånstans lr har tur att få träffa bra läkare och personal som bryr sig. Jag tror det beror på att dom har för stor arbetsbelastning! Hoppas du har nån att prata med, annars finns jag om det kan vara till nån hjälp!

   

   

  Tack, ja så kan det vara. Men vi har inte haft turen att få hjälp nånstans i över 2 år helt sjukt hur det kan få till så här.

  Om lr när du orkar skulle du kontakta media och berätta om hur illa det fungerar.

  Även ansvariga politiker och enhetschefer bör ställas till svars när dom inte sköter sina åtaganden.

  Har själv kämpat länge för att få hjälp och har tyvärr konstaterat att det enda som verkar hjälpa är när man blir arg och jobbig, först då får man hjälp, och så ska det inte behöva vara.

  Trådstartaren

  Om lr när du orkar skulle du kontakta media och berätta om hur illa det fungerar. Även ansvariga politiker och enhetschefer bör ställas till svars när dom inte sköter sina åtaganden. Har själv kämpat länge för att få hjälp och har tyvärr konstaterat att det enda som verkar hjälpa är när man blir arg och jobbig, först då får man hjälp, och så ska det inte behöva vara.

   

  Har kontaktat media i olika former bla GP för att uppmärksamma detta så det förhoppningsvis kan påverka till att en  förändring sker och rädda fler i tidigt stadie.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.