Hem > Forum > Livet > Livet rasar

Livet rasar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Senaste tiden har mitt liv startat en extrem nedåtgående utveckling. Har hamnat i en allvarlig konflikt med mina föräldrar och jag riskerar förlora min flickvän som jag älskar otroligt mycket. Utöver detta känner jag dessutom att jag inte har något riktigt hem längre.
  Önskar jag kunde skriva mer men då avslöjar jag vem jag är.

  Världen rasar ihop för mig på alla fronter och jag mår otroligt dåligt. Är nedstämd till den nivå att jag ofta gråter flera gånger om dagen. Ångestattacker kommer periodvis men jag känner av ångest dagligen. Har upplevt väldigt märkliga saker som kramper i kroppen och senast idag var det som världen under en kort stund gick i slow motion runt mig och ljudet var dämpat.
  En nära vän hjälper mig så att jag kan prata av mig lite. Så det tar mig genom dagarna iaf.

  Har alltid varit en väldig stark person men klippan vittrar ned otroligt fort nu. Tjejen är mitt ljus i mörkret. Skulle jag förlora henne så rasar jag är jag rädd för.

  Avatar
  Trådstartaren

  …. har förlorat henne.

  Avatar

  Berätta mer, varför har du förlorat henne? Har du fått några svar?

  Avatar

  Berätta mer om vad konflikten handlar om. Ibland leder missförstånd till låsning . Genom att sätta ord på vad som egentligen har hänt så kan det hjälpa till att tänka annorlunda. Jag är själv i konflikt med mina barn och jag vet egentligen inte vad det handlar om. Det gör bara ont.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.