Hem > Forum > Livet > Livet är så jävla orättvist

Livet är så jävla orättvist

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Ja det vet väl alla, inget nytt.. men jag måste få klaga… alltså jag lever i ett helvete (missbrukande partner) som jag aldrig kommer komma ur. Förrän han dör.eller blir nykter på heltid.

  jag vill vara med den nyktra personen han är, därför förnekar jag för mig själv att det här är helt åt helvete. Man kan inte leva så om man inte är mycket självdestruktiv och VILL bli plågad.
  Vi har en så lång historia tillsammans och jag är inte direkt ett kap så att hitta nån annan som man klickar med( har dessutom social ångest ) är ganska jävla svårt . Jag klarar inte att leva ensam då kan jag lika gärna dö ,så känner jag . Har levt ensam under en tid  när han satt inne (mer än 1 år) så jag vet hur det känns.

  jag kommer aldrig komma ur det här.
  En kvinna som såg mig och min kille på stan tillsammans med en annan Kriminell / alkoholist för några år sedan sa till mig: -”har du nån kontakt med socialen? För det där ser inte bra ut.”

  kan man gå till  ett socialkontor och säga ”-jag lever i ett” abusive” förhållande. Jag måste få hjälp??” Vad kan dem göra? Jag tänker aldrig flytta från mitt förstahandskontrakt . Aldrig. Så vad kan dem göra? Vet nån?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.