Hem > Forum > Livet > kommer förhållandet funka? Behöver lösning!

kommer förhållandet funka? Behöver lösning!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Avatar

  hej! jag och min kille har varit tsm i snart 2 år och har nu äntligen fått flytta ihop och får leva med varandra. Vi båda insåg att det skulle bli mer små tjafs och bråk eftersom man har en bostad tsm som ska gå runt och ihop. Men nu börjar det bli för mkt! känns som jag är den som gör allt här hemma, verkligen all. Jag trodde verkligen att vi skulle hjälpas åt, typ vara ett dreamteam. Han kommer alltid med ursäkter som jag är så trött idag eller jag har ont i ryggen eller vad som och tillslut måste det bara göras och då får ju såklart jag göra det. Nu kanske mitt problem låter så jävla messigt liksom alla har det vell så här i sitt hushåll nån gång men grejen är att det inte går att snacka med han och komma fram med lösningar och reda ut saker och ting.

  Varje gång jag försöker prata med han blir han arg eller sur och försöker unvika ämnet och efter en stund kommer han och säger förlåt o pussar mej men inget ändras där efter. Det är så påfrestande att ha onödiga tjafs hela tiden om en sån otroligt mesig grej och att jag försöker och försöker hela tiden att lösa det på ett sätt som båda är nöjda. Och jag har satt ner foten men det funkar inte för då kommer vi fram till en tillällig lösning som bara fungerar i stunden.

  Vi är inte ovänner hela tiden utan tjafsar och sedan blir vi vänner ganska snabbt och har skit kul med varandra resten av alla stunder och mår så bra med varandra utöver dess onödiga tjafs.

  Deta har nu gått ut över vårt sexliv då vi inte alls har sex ofta. Vi är inte det paret som heller ger varandra komplimanger eller kan ge varandra blickar osv allt som gör skillnaden på bästa vänner och vara i ett förhållande. Jag är så rädd att vi börjar glida isär o bara är bästa vänner. Jag älskar denna männsiak så mkt och ser en så ljus och possetiv framtid med han. Vill inte att han ska försvinna från min värld. HUR ska jag göra?? hur ska jag kunna snacka med han, har försök det mästa!

  Avatar

  Ja hur är läget just nu för dig?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.