Hem > Forum > Livet > Jag har gått ner över 10 kilo

Jag har gått ner över 10 kilo

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
  • Jag vet att mind är till för mer må dåligt inlägg, men ville bara skriva av mig om det possetiva saken som hänt I livet. Jag har lidit av fetma och gör la det mer eller mindre still, har gått ner över 12 kilo nu och har inte gjort det på vääääldigt länge. Har kämpat med fetma depressioner och annat skit sedan 2011, och är så extremt fuckin stolt över mig själv. Jag vet inte om det blev någon konstig go i mig denna gången, eller vad som hände. Brukar fan aldrig lyckass med dessa saker, men antar att jag hittade perfekta kombon för min del. Jag brukade avsky träning, men hittade ett spel istället o tränade hemma funkade bättre. Brukar avsky pulver skit, men lyckades hålla mig till det i ca 7v (inkl sallad och ägg då). Så konstig känsla endå, har nog inte varit så här “lätt” på flera år. Har alltid haft svårt med motivationen, och att äntligen lyckas känns konstigt. Vad är det för skillnad på mig ifrån förra året egentligen?, förutom vikten. Vad förändrade jag i mig själv, för att helt plötsligt bara lyckas. Jag är förvirrad men glad, att jag är på väg neråt. Kan vara ärlig och säga att jag vägde 145 innan jul, påbörjade dieten strax därefter, började käka förra veckan fredags ungefär. Idag väger jag 132, kan ni fatta det. Vet att det är lång väg ner till 80 kilo, men detta är stort. Känner mig nästan rörd till tårar på något sätt, trodde aldrig jag skulle komma neråt. Bara fortsätta klättra i vikt, tills jag tillslut behövde någon jävla operation så att jag inte dör. För alla som har det tufft just med vikten, hitta er egen rytm och fortsätt så. Ni kan lyckas utan några jävla extrema jävla skit grejer , ät på mindre tallrikar, ät mer sallad , ta ett ägg när ni är hungriga gör det som känns bra. 

    Bra jobbat!!!😃

    Jag vet att mind är till för mer må dåligt inlägg, men ville bara skriva av mig om det possetiva saken som hänt I livet. Jag har lidit av fetma och gör la det mer eller mindre still, har gått ner över 12 kilo nu och har inte gjort det på vääääldigt länge. Har kämpat med fetma depressioner och annat skit sedan 2011, och är så extremt fuckin stolt över mig själv. Jag vet inte om det blev någon konstig go i mig denna gången, eller vad som hände. Brukar fan aldrig lyckass med dessa saker, men antar att jag hittade perfekta kombon för min del. Jag brukade avsky träning, men hittade ett spel istället o tränade hemma funkade bättre. Brukar avsky pulver skit, men lyckades hålla mig till det i ca 7v (inkl sallad och ägg då). Så konstig känsla endå, har nog inte varit så här ”lätt” på flera år. Har alltid haft svårt med motivationen, och att äntligen lyckas känns konstigt. Vad är det för skillnad på mig ifrån förra året egentligen?, förutom vikten. Vad förändrade jag i mig själv, för att helt plötsligt bara lyckas. Jag är förvirrad men glad, att jag är på väg neråt. Kan vara ärlig och säga att jag vägde 145 innan jul, påbörjade dieten strax därefter, började käka förra veckan fredags ungefär. Idag väger jag 132, kan ni fatta det. Vet att det är lång väg ner till 80 kilo, men detta är stort. Känner mig nästan rörd till tårar på något sätt, trodde aldrig jag skulle komma neråt. Bara fortsätta klättra i vikt, tills jag tillslut behövde någon jävla operation så att jag inte dör. För alla som har det tufft just med vikten, hitta er egen rytm och fortsätt så. Ni kan lyckas utan några jävla extrema jävla skit grejer , ät på mindre tallrikar, ät mer sallad , ta ett ägg när ni är hungriga gör det som känns bra.

    Glad för din skull! Kan tänka mig att det varit en utmaning. Ta hand om dig!

    Fantastiskt! Jag har också varit överviktig upp och ner hela livet. Med en topp på 150+ gick jag ner till 90+. Gick sedan upp till 130+ innan jag började ta tag i det igen. Den jobbiga vägen, med disciplin och krav och tvinga sig ut i träning och följa kostschema varje gång. Sedan åkte jag på två krampanfall en natt som bevisade att jag hade epilepsi sedan en hjärnoperation jag gjorde för några år sedan. Det tvingade mig att cykla till jobbet, en timmes resa enkel så två totalt om dagen. Risk för överträning men det blev liksom någonting annat. Det handlade inte om att träna nu. Det handlade om att ta mig till och från jobbet. På köpet fick jag viktnedgång. Utan att förändra kosten nämnvärt. Gick ner 2-3kg i veckan och så upp lite på helgen då jag inte skötte kosten. Men Netto ner 0.5-2 i veckan. Jag kan vara nöjd med det, för jag vet det är något som kommer pågå i minst ett år. Har tappat 30kg nästan nu och jag vet att jag har hela våren och sommaren kvar att fortsätta under 100 och mot en målvikt. Det känns fantastiskt. Men jag vet också att i den lilla tid jag har kvar på dagarna behöver jag få in lite kroppsstyrka här hemma för att fylla ut det hängande skinnet, så vissa krav finns kvar absolut. Men ja, på nått sätt känns det skönt!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.