Hem > Forum > Livet > Jag är på botten av livet.

Jag är på botten av livet.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag vet itne vad jag ska göra. Är så fruktansvärt nere i botten av mitt liv. Är inne i en depression. Går behandling för bulimi/anorexi. Sjukskriven. Och idag så är jag så fruktansvärt dum. Jag stod vid sminket på Ica och fick för mig att stoppa 3 grejer i fickan. Har snattat när jag va yngre men nu är jag vuxen, över 20 års ålder. Självklart blev jag påkommen. Kommer få en böter på cirka 10800. Jag har en sambo som jag måste ta det här snacket med, men hur? Jag är så rädd att han kommer lämna mig. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Skäms, är så arg på mig själv som valde att göra så här. Det är verkligen inte jag längre att göra så. Orkar inte leva atm. Varför ska ens ångest röra till det för en. Jag kommer inte ens fram till varför jag valde att göra såhär. Min fredag kunde inte blivit sämre pga mig själv 😞

     

    Jag tycker du borde berätta för din sambo, om han/hon gillar dig borde han/hon inte bara lämna dig för ett litet snatteri. Alla gör fel ibland och det borde din sambo veta.

     

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.