Hem > Forum > Livet > Hjälp! Mitt egna värde som människa efter blivit lämnad i en relation.

Hjälp! Mitt egna värde som människa efter blivit lämnad i en relation.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hejsan!

    Jag skulle vilja ha råd av någon fin själ därute♥️

    Jag vet inte om ni läst min tidigare tråd men för att sammanfatta lite snabbt så hade jag en relation som varade i 10 år. Vi verkade må jättebra och var påväg att gifta oss men då plötsligt en dag fick jag ett sms att min dåvarande pojkvän valt att lämna mig, att han rest utomlands. Jag fick sedan reda på 3 år efter detta, att han gift sig med en kusin.

    Till följd av att jag inte visste varför han lämnat mig så fick jag kraftig PTSD och haft svårt att få kontakt med mina känslor. Jag som annars är en person som är väldigt nära mina känslor. Kan vara bra att känna till att det var mycket problem som hände runtomkring mig just då, min pappa blev sjuk och jag var psykiskt misshandlad på mitt jobb m.m.

     

    Jag kände bara hur jag tappade hela mig. Nu efter 3 år blir jag allt mer återställd även om det går otroligt långsamt. Dock synen på mig själv är inte på topp. Känslan jag bär på är som att jag blivit slängd i en soptunna, precis som att jag är skräp. Jag känner mig värdelös för att jag gav allt till mitt ex men det var inte mer värt än ett ynka sms. Ser mig själv fulare och som att jag är död inombords, vilket jag aldrig tänkt tidigare. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka synen på mig själv att jag duger.Jag vill prova allt som går. Vet inte om det är normalt att känna som jag gör efter en sådan händelse?

     

    Vänligen ha i åtanke att jag är sjuk och vill gärna ha hänsynsfulla svar.

    Tacksam för svar!♥️

    Vänligen

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.