Hem > Forum > Livet > Bonus barn

Bonus barn

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Här går man in till 15 åringen och tänkte tala om att han skulle få sitta vid datorn fram till 23 i stället för 22 och han behandlar mig som skit.

  Då fick han inte vet om vad jag hade tänkt mig säga.

  Jag talade om för honom att jag inte accepterade att han behandlade mig som han gjorde.

  Jag var lugn och snäll i tonen emot honom men saklig när han började uttryck sig emot mig negativa ord och säga saker som inte stämmer.

  Imorgon ska han få veta vad han missade och även få höra att de beteende som han hade ikväll är inte ok.

  Här går man in till 15 åringen och tänkte tala om att han skulle få sitta vid datorn fram till 23 i stället för 22 och han behandlar mig som skit. Då fick han inte vet om vad jag hade tänkt mig säga. Jag talade om för honom att jag inte accepterade att han behandlade mig som han gjorde. Jag var lugn och snäll i tonen emot honom men saklig när han började uttryck sig emot mig negativa ord och säga saker som inte stämmer. Imorgon ska han få veta vad han missade och även få höra att de beteende som han hade ikväll är inte ok.

  Säger han elaka och orespektfulla saker till dig?

  Brukar han göra och beter sig såhär mot dig i vanliga fall? Om inte hur länge har det pågått alltså under en längre period eller kortare?

  Jag tycker att du borde ta bort hans dator och ge honom datorförbud och kanske mobilförbud för att visa honom vem det är som faktiskt bestämmer i huset. Få honom att inse att det går inte att bete sig hur som helst här i livet och speciellt inte vara så orespektfulla mot sin mamma eller föräldrar. Man måste sätta ner foten och vara mer bestäm för annars så blir det bara värre ju mer åren går.

  Hur mår du nu efter det han gör och säger mot dig?
  kramar en Cybervän🥰

  Trådstartaren

  Detta är mitt bonus barn som jag har varit bonus mamma till i ca 1 1/2 år till.

  Så visst måste jag sätta ner min fot och säga ifrån och det gör jag också.

  Men min grund tanke är att acceptera och respektera varandra.

  Och detta måste jag lära dem eftersom deras mamma inte har lärt honom detta.

  Deras pappa / min kille har tyvärr av vissa omständigheter fått vara tvungen att jobba för två och inte kunnat uppfostra sina barn.

  Just nu mår jag så där av denna situation jag och min kille har pratat om detta har tyvärr inte haft möjlighet att prata ut om detta med honom/sonen om detta pga att jag och mina biologiska barn var tvungna att åka till de andra hemmet där deras skola ligger idag.

   

  Jag vill gärna rensa luften inom 24 timmar men den möjligheten fanns inte som sagt  ☹️ annars hade jag gjort det för de har vi gjort förut och det har blivit bättre.

  Men han ska självklart veta att jag är en vuxen som bestämmer i hemmet när jag är där.

  Jag och min kille har två hem och 4 barn tillsammans vi skiljer inte på dina och mina barn.

  Även om jag faktiskt säga att jag orkar inte ta ansvar utan jag vill att han sätter reglerna och så ser jag till att de följer dem när jag är ensam hemma med dem.

  Så visst tar jag ansvarar men inte de ansvaret att sätta regler än för att då är jag bara en elak bonus mamma och så vill jag inte ha de.

  Vi har ändå problem så de räcker att deras mamma lägger sig i vad vi har för regler i vårt hem och att hon anser att hennes barn ska prioriteras framför mina och så lever inte vi i den nya familj utan alla barn är lika mycket värda spela ingen roll vem som är biologisk föräldrar till dem.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.