Hem > Forum > Livet > Barnlängtan och kärlek

Barnlängtan och kärlek

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag känner att dem enda män som dyker upp i mitt liv är väldigt dominanta. Jag faller mer för killar som ser väldigt bra ut, är moderna, är empatiska, skötsamma och delar mina intressen. Lite som min bror och kusiner är. Men det är inte sådana killar som dyker upp i mitt liv. Det är väldigt dominanta män som tänker väldigt konservativt, blir svartsjuka och delar inte heller alla mina intressen. Det har hänt att dem triggar igång min svartsjuka genom att gå till andra tjejer och skryter om dem framför mig. Jag gillar inte att bli svartsjuk och brukar bli mer sur på dem som gör mig deprimerad.

   

  Sen har jag en stor barnlängtan och drömmer om att bilda familj med någon jag älskar livet ut. Det måste vara en kille som är min smak, för det är dem jag kommer bäst överens med. Men det känns långt ifrån när en massa dominanta män dyker upp och tar mycket plats än dem jag verkligen vill ha.

   

  Det är lite samma klimat på dejtingappar att män är dominanta och inte är min smak.

   

  Det retar kanske att jag ställer krav på att man måste se bra ut. Men jag är själv intresserad av mitt eget utseende och gillar skönhet. Jag respekterar om andra inte håller med.

  Avatar

  Ja, vad svårt att hitta de där guldkornen som man är kompatibel med. Tycker det låter hoppfullt att du iaf vet vilka typer av killar som du passar ihop med och som lever upp till dina förväntningar. Heja dig!

  Dominanta personer är verkligen jobbiga att ha i sin sfär. Speciellt när man känner att man inte riktigt har tid och letar efter något helt annat. Kan du avvisa de här personerna i ett tidigare skede för att slippa förklara sedan för dem varför du inte är intresserad?

  Trådstartaren

  Ja, vad svårt att hitta de där guldkornen som man är kompatibel med. Tycker det låter hoppfullt att du iaf vet vilka typer av killar som du passar ihop med och som lever upp till dina förväntningar. Heja dig! Dominanta personer är verkligen jobbiga att ha i sin sfär. Speciellt när man känner att man inte riktigt har tid och letar efter något helt annat. Kan du avvisa de här personerna i ett tidigare skede för att slippa förklara sedan för dem varför du inte är intresserad?

   

  Jag måste nog bli bättre på att avvisa.

  Avatar

  De finns ingen perfekt snubbe, eller tjej att vara med. Så länge de inte misshandlar dig, så var med dom. Så länge som möjligt, eller var själv. De finns bara dom 2 valen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.