Hem > Forum > Livet > Älskar jag barn? Vill jag ha barn?

Älskar jag barn? Vill jag ha barn?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag ska och min sambo har varit ihop i snart åtta år, han är 28 år äldre än mig men trots vår ålderskillnad älskar jag honom så otroligt mycket. Vi kan inte få barn, varför vet jag inte men vi tror det är för att han är för gammal.

  han är även för gammal för adoption eller hjälp för att på annat sätt få barn.

  jag har i många år tänkt att jag inte vill ha barn men sedan jag träffade min sambo (8år) så är tanken inte lika främmande längre.
  även om jag inte är säker på om jag vill ha barn eller inte tycker jag det kan va jobbigt med barn och blivande föräldrar, jag är trött åt att man alltid måste le när man tittar på en unge och jag är trött på alla som ska visa sina barn på kort.

  nu väntar min sambos dotter barn och jag känner att det kommer så nära inpå och blir väldigt jobbigt för mig.

  hur vet man om man vill ha barn eller inte?

  min sambo är för gammal och för att på egen hand skaffa barn får man inte vara sambo, ska jag lämna min sambo? Jag älskar honom och han betyder så otroligt mycket för mig.

  jag känner mig så otroligt värdelös och dum som inte är som alla andra och har en sambo i sin egen ålder, villa, barn eller och ett fint välbetalt och intressant jobb.

  Skit i det. Helt seriöst, skit i det. Ungar suger, man behöver inte ha de. Ärligt talat tycker jag karlar suger också, fast du gillar ju din. Skit i det, är du snäll. Du har DITT LIV framför dig FÖR DIN SKULL och ju snarare du SKITER I DET ju snarare du kan få ALLT ANNAT livet har att erbjuda. Inget av det ovanstående räknas utanför djungeltrumman. Jag upprepar, SKIT. I. DET.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.