Hem > Forum > Livet > Älskar jag barn? Vill jag ha barn?

Älskar jag barn? Vill jag ha barn?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Avatar

  Jag ska och min sambo har varit ihop i snart åtta år, han är 28 år äldre än mig men trots vår ålderskillnad älskar jag honom så otroligt mycket. Vi kan inte få barn, varför vet jag inte men vi tror det är för att han är för gammal.

  han är även för gammal för adoption eller hjälp för att på annat sätt få barn.

  jag har i många år tänkt att jag inte vill ha barn men sedan jag träffade min sambo (8år) så är tanken inte lika främmande längre.
  även om jag inte är säker på om jag vill ha barn eller inte tycker jag det kan va jobbigt med barn och blivande föräldrar, jag är trött åt att man alltid måste le när man tittar på en unge och jag är trött på alla som ska visa sina barn på kort.

  nu väntar min sambos dotter barn och jag känner att det kommer så nära inpå och blir väldigt jobbigt för mig.

  hur vet man om man vill ha barn eller inte?

  min sambo är för gammal och för att på egen hand skaffa barn får man inte vara sambo, ska jag lämna min sambo? Jag älskar honom och han betyder så otroligt mycket för mig.

  jag känner mig så otroligt värdelös och dum som inte är som alla andra och har en sambo i sin egen ålder, villa, barn eller och ett fint välbetalt och intressant jobb.

  Avatar

  Skit i det. Helt seriöst, skit i det. Ungar suger, man behöver inte ha de. Ärligt talat tycker jag karlar suger också, fast du gillar ju din. Skit i det, är du snäll. Du har DITT LIV framför dig FÖR DIN SKULL och ju snarare du SKITER I DET ju snarare du kan få ALLT ANNAT livet har att erbjuda. Inget av det ovanstående räknas utanför djungeltrumman. Jag upprepar, SKIT. I. DET.

  Avatar

  TEFO❤️

  ÄLSKAR UNGAR MEN SKULLE ALDRIG SKAFFA NÅGRA I DEN HÄR VÄRLDEN😂 “THIS WORLD IS FUUCKED UUP!” BILL HICKS SAIDS IT BEST!👍🤣https://www.bitchute.com/video/foTXOiMe7f9e/

  Avatar

  Hej!
  Det är väldigt svårt att säga exakt hur man vet om man vill eller inte vill ha barn. Jag skulle tro att det kommer naturligt för de allra flesta. Däremot tror jag många skaffar barn på grund av trycket från samhället då det är normativt att ha barn. Många känner även press från familjen att göra det.

  Men hur känner du när du ser ett barn? Eller när en förälder interagerar med sitt barn? Är det något du känner att du vill med ditt liv? Känner du att det är något du behöver för att bara lycklig?

  Jag själv har aldrig någonsin velat ha barn. Det har helt enkelt aldrig intresserat mig. Flera av mina vänner har barn, och det är klart att det är fint när de leker med sina barn. Men jag har aldrig någonsin känt en vilja att göra samma sak som de. Jag har aldrig känt en vilja att bli förälder, den har helt enkelt aldrig funnits där.

  Jag tror inte jag har några definitiva svar åt dig, annat än att rannsaka och analysera dina känslor kring barn. Och skulle det vara så att du och din sambo känner att ni vill ha barn ändå så går det ju faktiskt att adoptera eller använda sig av en surrogat.

  Jag hoppas att du finner svar på det du undrar, har du några frågar till mig som inte vill ha barn är du jättevälkommen att fråga såklart! Ta hand om dig. <3

   

  Avatar

  Hej,

  Man kan älska barn utan att vilja ha själv. Är själv sambo och frågan om barn har kommit upp. Men jag känner inte det behovet av att skaffa barn. Händer det så händer det, visst. Inget vi jobbar på. Tycker inte att man ska skaffa barn bara för andra tycker det eller får påtryckningar. Det är helt ok att inte vilja skaffa barn. Det är faktiskt inget som säger att man måste göra det. Finns inga måsten eller borde.

  Du har lyxheten att forma ditt liv precis som DU vill. 🙏💖

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.