Hem > Forum > Livet kan skava > Varför är jag så känslig??

Varför är jag så känslig??

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Idag hade jag tvättstuga och råkade sätta igång en maskin för sent så den som hade tiden efter mig inte kunde börja tvätta  direkt , vilket jag själv skulle tycka  vara jättestörande , jag blev så jävla stressad när personen stod där och väntade och maskinen höll på att snurra det sista , jag var liksom livrädd jag ursäktade mig men hon var jättesur och jag kände mig bara så jävla dålig, så fort nåt sånt här händer så tappar jag all självkänsla och jag vet inte varför är jag så jävla känslig? Hur skulle ni ha känt ?

  <3 Skulle också blivit livrädd. Alltså jag tänker att de människor som har överseende med att man kan begå ett mänskligt fel, en sådan person hade jag inte alls blivit rädd för. Antar att dennes approach direkt hade avväpnat mig. Däremot den här personen som du beskriver, alltså när du ber om ursäkt, är uppenbart skärrad och önskar att det inte blev som det blev, när en sådan person ändå står demonstrativt och ser hatisk ut, det tycker jag är snudd på en traumatisk upplevelse. För man är ju maktlös, man har ju bett om ursäkt, man gjorde det heller inte med flit, man önskar att man kunde göra något mer, men personen är lika oförlåtande än då. Lika upprörd. Det är en skrämmande upplevelse för man möter ju då någon som är hemskt oempatisk tillbaka. Som bestämt sig för att agera ut sin vrede. Som inte ger sig utan vill straffa en varje sekund som kvarstår av situationen. Det är ju som ett livs levande hot eller angrepp man står under då.

  Nu när vi dock skriver om det märker jag att jag blir lite förbannad mer än känslig. Blir liksom arg å dina vägnar. Tänker att någonstans finns det ett stopp, en gräns, där man har rätt att säga till den andra: ”Nu har jag bett om ursäkt. Nu räcker det. Finns inget mer jag kan göra. Ge dig.” Och sedan gå därifrån, lite upprört.

  Vad tror du om det framöver om något liknande uppstår igen? <3

  Trådstartaren

  Du har så rätt, när man gjort allt man kan göra då är det ganska dåligt av personen att sura, alla kan ju begå misstag.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.