Hem > Forum > Livet kan skava > Mamma till alla

Mamma till alla

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag har känt och kommit på och reflekterat över senaste tiden att jag är fan allas mamma. Jag är mamma till min pojkvän, mamma till mitt syskon , mamma till min mamma och mamma till min pappa.

  alltså jag håller reda på min pojkväns möten och diskar hans disk tvättar hans tvätt, samma med mitt syskon, är en stöttepelare till min mamma och håller koll på så att min pappa som är nybliven pensionär ”har det bra”

  jag kom på det. Alltså jag VILL hjälpa. Min största uppgift är att se till så alla dem har det bra. Jag är så älskad det vet jag och det är en jättebra känsla , men det är lite patetiskt på nåt sätt att jag ska vara en slags mamma till alla dem?

  Jag vet hur det känns.. jag är Pappa till alla. får alltid ta hand om dom. se till så dom sköter jobb och skola. psykiska hälsan. möten med sjukvård m.m. men blir lite trött efter 20+ år.

  men tänk på att vara mamma är ett av världens grymmast jobb.

  kan du inte säga åt dom? jag orkar inte vara din mamma. sköt dig själv ibland

  Mamma/pappa till alla… Men vem är mamma/pappa till mamman/pappan? Svårt men viktigast.

  Jag gjorde det du gör i 30 år och det brände ut mig. En dag kom jag på : Vem hjälper mig??

  Du måste ta tid för dig, och om andra behöver hjälp kan man söka stöd till dem oberoende av dig. Som att din kille kan få stöd hemma med att sköta disken och att fixa sitt liv.

  En dag kommer du nå gränsen, se till att få chansen att andas innan det sker.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.