Hem > Forum > Livet kan skava > Livet skaver hela tiden

Livet skaver hela tiden

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Varför kan jag inte bara få en bra känsla, allt är kaos nu och sitter bara och tycker synd om mig själv. Men då känner jag mig äcklad av mig själv att jag tänker så. Tänker på saker som kan göra mig bättre men det ändras snabbt att det bara blir en äcklad känsla. Min hjärna är kaos och har ingen att prata med. För ingen kan riktigt förstå och bara se mig, pratat med psykolog men det är för dyrt, kan inte prata med mina föräldrar för de ger inga bra svar eller blir bara mer missnöjda över mig. Har inga vänner som hjälper mig för de drar in sina egna problem så att det verkar att mina problem är mindre viktiga än deras. Visst har jag känt att det inte finns nån mening med livet men är för rädd att avsluta det, tänk om man bara kunde få somna in.

    Tråkigt att du mår så dåligt. Känner verkligen igen den där “dubbla knytnäven” av att må dåligt och sedan må ännu dåligare över att man sitter och mår dåligt. Har du övervägt att vända dig till någon stödlinje? Det finns en lista på olika nummer man kan ringa både här och på 1177.

    Ekonomi är verkligen en stor stressfaktor, har själv övervägt att inte söka vård många gånger pga det. Vill ändå nämna, ifall att du inte vet, att det finns ett högkostnadsskydd hos öppenvården som gör att du bara behöver betala till en viss gräns, sedan får du gå gratis. Det blir alltså max några gånger som du får en faktura innan du slipper den biten. Här finns mer info om hur det fungerar: https://www.1177.se/sa-fungerar-varden/kostnader-och-ersattningar/patientavgifter/ 

    Hoppas att du mår bättre snart <3

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.